Ganea a renunţat la Adrian Cristea

Antrenorul FC Rapid, Ionel Ganea, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că mijlocaşul Adrian Cristea, aflat în probe, nu a fost păstrat în lot, deoarece nu era într-o formă fizică optimă, tehnicianul precizând că gruparea giuleşteană se va orienta către achiziţionarea unor jucători tineri.

462 afișări
Imaginea articolului Ganea a renunţat la Adrian Cristea

Adrian Cristea (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Povestea cu Adrian Cristea au făcut-o ziarele. Pe mine m-a sunat domnul Moraru şi mi-a zis să îl vedem şi pe el la acel amical. L-am văzut, a constatat şi domnul Moraru că forma fizică a lui Cristea nu este una foarte bună. Iar una dintre dorinţele domnului Moraru este să ne orientăm către jucători tineri. Asta pentru că avem în lot jucători cu experienţă, pe lângă care pot veni jucători tineri care să crească şi să construim o echipă bună în viitor", a spus Ganea.

TITLURILE ZILEI

Mijlocaşul Adrian Cristea, 30 de ani, ultima dată la Steaua, a evoluat o jumătate de repriză pentru Rapid în amicalul pe care formaţia giuleşteană l-a câştigat, miercuri seară, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei din Liga a III-a Juventus Bucureşti.

În ceea ce îl priveşte pe Emilian Dolha, Ganea a afirmat că are nevoie de el, dar portarul trebuie să îşi încheie relaţiile contractuale cu Universitatea Cluj: "Dolha a venit câteva zile la noi pentru că a primit hârtie de la Cluj că se poate antrena o perioadă cu orice echipă. Consider că eu mai am nevoie de jucători. Iar Dolha este un jucător valoros, îl cunosc foarte bine. E un om serios şi în momentul de faţă este nevoie de el aici. Asta dacă va reuşi să îşi încheie conturile cu cei de la Cluj."

Antrenorul a ţinut să menţioneze că transferurile de jucători la Rapid se fac numai cu acordul său. "Toţi jucătorii care vin la Rapid, vin numai cu acordul meu. Eu mă consult cu noul acţionar, dar şi cu domnul Nicolae Manea care are o mare experienţă fotbalistică. Noi hotărâm dacă un jucător este de Rapid sau nu. Iar ultimul cuvânt îl am eu", a afirmat Ganea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici