Ganea: Obiectivul meu la Rapid este să salvez echipa de la retrogradare

Tehnicianul Ionel Ganea a fost prezentat oficial, vineri, în funcţia de antrenor principal al formaţiei Rapid, el declarând că înţelegerea sa cu gruparea giuleşteană este valabilă 12 luni şi că obiectivul este menţinerea echipei în Liga I.

77 afișări
Imaginea articolului Ganea: Obiectivul meu la Rapid este să salvez echipa de la retrogradare

Ionel Ganea (Imagine: George Filip / Mediafax Foto)

"Obiectivul este să salvez echipa de la retrogradarare. Contractul este confidenţial, pe o durată de 12 luni. Nu pot să divulg clauze din contractul meu. Dacă eram la orice echipă antrenor din Liga I probabil acelaşi lucru îl aveam de îndeplinit, să menţin echipa în prima ligă", a spus Ganea.

Ionel Ganea a precizat că îşi doreşte un rezultat "cât mai bun", chiar victoria, în prima etapă a Ligii I, în care Rapid va întâlni pe teren propriu campioana Steaua. "Trebuie să jucăm să câştigăm acest meci", a afirmat el.

Ionel Ganea a fost ales de conducerea clubului Rapid să preia funcţia de antrenor principal, în urma unui concurs de CV-uri.

Ganea revine la Rapid ca antrenor după ce a evoluat ca jucător în două rânduri pentru formaţia giuleşteană în 1999 şi 2007. În vârstă de 40 de ani, fostul atacant a mai antrenat echipele Dinamo II, Sănătatea Cluj, Rapid Chişinău şi ultima oară Universitatea Cluj.

În primele două meciuri oficiale, cu CS Universitatea Craiova şi Steaua, din Cupa Ligii-Adeplast, formaţia Rapid a fost condusă de directorul tehnic Marian Rada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici