Ganea: Viitorul merita să câştige campionatul, pe Becali doar trupele NATO îl vor mai putea ajuta

Ionel Ganea, prieten şi fost coleg la prima reprezentativă cu Gheorghe Hagi, consideră că Viitorul a meritat să câştige campionatul datorită constanţei pe care a avut-o pe tot parcursul sezonului trecut şi a comentat ironic decizia luată de FCSB de a contesta la TAS acordarea titlului.

273 afișări
Imaginea articolului Ganea: Viitorul merita să câştige campionatul, pe Becali doar trupele NATO îl vor mai putea ajuta

Ganea: Viitorul merita să câştige campionatul, pe Becali doar trupele NATO îl vor mai putea ajuta

"Viitorul merita să câştige acest campionat. S-a impus pe merit, iar această decizie risipeşte acum complet ceaţa de pe acest caz. Dacă ar fi să mă gândesc la principalul atu al formaţiei lui Hagi... pot să spun că acesta a fost constanţa pe tot parcursul sezonului. FCSB a pierdut. Marelui patron, omul învăţat cu corectitudinea în viaţă şi în sport, nu-i rămâne de făcut decât un lucru.

Ciobănaşul (n.r. - râde) trebuie să mai facă încă un proces la TAS (n.r. - Tribunalul de Arbitraj Sportiv) pentru a câştiga Supercupa României. Dacă nici de această dată nu-i va ieşi, probabil doar trupele NATO îl vor mai putea ajuta", a afirmat Ionel Ganea.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a validat, joi, titlul de campioană a Ligii 1 cucerit în sezonul 2016-2017 de către FC Viitorul Constanţa, după contestaţia făcută de FCSB.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici