Garbine Muguruza a câştigat turneul WTA de la Monterrey

Garbine Muguruza a câştigat noaptea trecută turneul WTA de la Monterrey (Mexic) după ce s-a impus în finală în faţa jucătoarei din Ungaria, Timea Babos, scor 3-6, 6-4, 6-3, în aproape 150 de minute de joc.

800 afișări
Imaginea articolului Garbine Muguruza a câştigat turneul WTA de la Monterrey

Garbine Muguruza a câştigat turneul WTA de la Monterrey

De origine venezueleană, Muguruza, care s-a despărţit de antrenoarea Conchita Martinez, a obţinut astfel al patrulea titlu în 2018 şi a dus scorul cu Babos în meciurile directe la un net 5-0.

"Nu e uşor să revii de la 0-1, Timea a jucat foarte bine. Abia în actul secund am început să-mi ridic nivelul. Întotdeauna îmi place să joc în America Latină. A fost puţină presiune pe umerii mei pentru că nu aş fi vrut să-mi dezamăgesc fanii. Acum abia aştept să mă odihnesc pentru că am făcut un adevărat tur de forţă, vreau să joc în Fed Cup şi să înceapă cât mai repede sezonul de zgură", a spus la finala Garbine Muguruza, fost lider mondial, dublă câştigătoare de titlu de GS, unul în faţa Serenei Williams, celălalt în faţa lui Venus Williams.

Garbine Muguruza se află pe locul 3 în ierarhia WTA, după Simona Halep şi Caroline Wozniacki.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici