Gardoş: Venirea lui Olăroiu s-a văzut imediat, sperăm ca o victorie să-l convingă să rămână

Fundaşul Florin Gardoş a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, organizată la Braşov, că venirea tehnicianului Cosmin Olăroiu la Steaua s-a văzut de la primele meciuri şi că speră ca o victorie în finala Cupei României, în faţa formaţiei Dinamo, să-l conving pe antrenor să rămână în Ghencea.

73 afișări
Imaginea articolului Gardoş: Venirea lui Olăroiu s-a văzut imediat, sperăm ca o victorie să-l convingă să rămână

Gardoş: Venirea lui Olăroiu s-a văzut imediat, sperăm ca o victorie să-l convingă să rămână (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu ştiu dacă finala Cupei este un meci pe viaţă şi pe moarte, dar ambiţiile sunt foarte mari. Ne dorim ca tehnicianul Cosmin Olăroiu să rămână la Steaua. S-a schimbat mult echipa de când a venit. Schimbarea s-a văzut de la primul meci, noi suntem foarte motivaţi şi sperăm ca atitudinea noastră din finală şi o victorie obţinută mâine să-l convingă să rămână", a spus Gardoş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La rândul său, mijlocaşul Mihai Răduţ a declarat că antrenorul Cosmin Olăroiu se va gândi de două ori înainte să plece, în cazul în care Steaua va câştiga trofeul.

"Nu ştiu dacă este un meci pe viaţă şi pe moarte. La Steaua sunt mulţi jucători tineri care nu au câştigat nimic şi se poate spune că avem o dorinţă în plus de a câştiga acest trofeu. Toată lumea care ţine cu Steaua îşi doreşte ca Olăroiu să rămână, eu zic că dacă vom da totul pe teren şi vom reuşi să aducem Cupa, se va gândi de două ori înainte să plece. În acest moment nu ne gândim la bani, cel mai important e să câştigăm", a spus jucătorul.

Prezent la conferinţa de presă, antrenorul Cătălin Necula a declarat că meciul de miercuri reprezintă un bun prilej pentru ambele echipe să spele "imaginea proastă" lăsată în acest sezon.

"Echipele vin după un sezon dezamăgitor, cupa fiind ultima posibilitate de a mai salva din prestaţia din acest sezon. Este un meci foarte important, întâlnim un adversar dificil, în campionat au câştigat ambele meciuri, un adversar care are jucători de mare valoare. Îi respectăm pe cei de la Dinamo, dar dorinţa noastră este de a câştiga acest trofeu. Băieţii sunt motivaţi, înţeleg importanţa acestui meci. Sper ca suporterii să fie în număr cât mai mare alături de noi. Ambele echipe sunt în faţa unui meci care poate sterge din imaginea proastă din acest sezon. O motivaţie în plus va fi şi faptul că un trofeu câştigat în faţa celor de la Dinamo aduce şi mai multă bucurie. Dinamo are un mic avantaj psihologic, dar noi credem că avem un moral mult mai bun după ultimele prestaţii", a spus tehnicianul.

Necula a adăugat că speră ca o victorie obţinută miercuri să însemne, totodată, şi "un prilej de împăcare între suporteri şi jucători".

Referitor la problemele jucătorilor Cristi Tănase şi Nicolae Dică, ambii accidentaţi, Necula a precizat:

"Vom lua o decizie în această după-amiază, după antrenament. Noi îl avem şi pe Geraldo accidentat, deci trebuie să ne gândim bine şi să luăm în calcul că se poate juca 120 de minute, deci avem nevoie şi de bancă. Nu este treaba noastră să vorbim de arbitraj", a mai spus Cătălin Necula.

Finala Cupei României - Timişoreana, dintre echipele Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti, se va disputa miercuri, de la ora 21.15, pe Stadionul Tineretului din Braşov şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici