Gata cu UEFA Champions League. Trei dintre echipele care trebuiau să joace marţi şi miercuri sunt în carantină

  • Meciurile din returul optimilor UEFA Champions League nu se mai dispută
  • Real Madrid, Juventus şi Chelsea se află în carantină
  • Doi jucători, Rugani de la Juventus şi Odoi de la Chelsea au fost deja diagnosticaţi cu virusul COVID-19
665 afișări
Imaginea articolului Gata cu UEFA Champions League. Trei dintre echipele care trebuiau să joace marţi şi miercuri sunt în carantină

Gata cu UEFA Champions League. Trei dintre echipele care trebuiau să joace marţi şi miercuri sunt în carantină

UEFA a anunţat Barcelona şi Napoli că meciul de săptămâna viitoare nu se va mai disputa, anunţă cotidianul Sport Catalunya.

Meciurile din returul optimilor UEFA Champions League nu se mai dispută. Barcelona şi Napoli au fost înştiinţate, anunţă Sport Catalunya. Pe de altă parte, Real Madrid, Juventus şi Chelsea se află în carantină. Doi jucători, Rugani de la Juventus şi Odoi de la Chelsea au fost deja diagnosticaţi cu virusul COVID-19.

Real Madrid se află în carantină după ce un baschetbalist de la club a fost diagnosticat. Juventus şi Chelsea se află în stare de maximă alertă, dupa ce doi jucători ai lor au fost depistaţi pozitiv.

Autor: Andrei Jipa

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici