Gavrilescu: Oltchim a jucat astăzi departe de valoarea sa obişnuită

Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că echipa din Râmnicu Vâlcea a jucat departe de valoarea sa obişnuită în prima manşă a finalei Ligii Campionilor, pierdută în faţa danezelor de la Viborg HK, scor 21-28.

22 afișări
Imaginea articolului Gavrilescu: Oltchim a jucat  astăzi departe de valoarea sa obişnuită

Gavrilescu: Oltchim a jucat astăzi departe de valoarea sa obişnuită (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Din păcate Oltchim a jucat astăzi un meci departe de valoarea sa obişnuită. Am prins o zi slabă, în care n-am putut anihila cea mai bună jucătoare a Europei, aduică pe Bojana Popovici. Acesta a fost tot secretul meciului din Danemarca. Viborg are o linie de nouă metri de invidiat, iar noi nu am ştiut să ne folosim atuurile, adică jocul cu pivotul şi cu extremele. În aceste condiţii, nu ne puteam aştepta la o reuşită compensatorie a liniei noastre de nouă metri, care a dat puţine goluri. Despre retur ce se mai poate spune? Noi vom încerca, nu ne pierdem speranţa, dar cred că într-o finală de Liga Campionilor diferenţa de şapte goluri e mare", a spus Gavrilescu.

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a fost învinsă, sâmbătă, la Herning, de formaţia daneză Viborg HK, scor 28-21 (14-11), în manşa tur a finalei Ligii Campionilor.

Meciul retur va avea loc, cu trofeul pe masă, la Bucureşti, la Sala "Ioan Kunst Ghermănescu", în 15 mai, de la ora 20.45 (în direct pe Pro TV).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici