Gaz Metan Mediaş – FC Argeş 2-2, egal obţinut in extremis de piteşteni

Gaz Metan Mediaş şi FC Argeş s-au confruntat vineri, în debutul etapei cu numărul 3, din Liga 1. Alb-violeţii au deschis scorul devreme, însă găzarii au revenit şi au fost aproape să îşi asigure a doua victorie din sezon. FC Argeş a egalat la ultima fază de joc, cu un gol spectaculos.

136 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan Mediaş – FC Argeş 2-2, egal obţinut in extremis de piteşteni

Sursa foto: Fcebook/ Gaz Metan Mediaş

Cristi Tănase a deschis scorul, în minutul 7, din apropierea porţii, unde a preluat o centrare a lui Viana., la puţin timp după ce Lupeta a tratat superficial o fază în care a rămas singur cu Vâlceanu.

Filip a egalat în minutul 26, cu o lovitură de cap la colţul scurt, după o centrare din corner.

În minutul 72, Matricardi s-a trezit cu mingea în faţa porţii goale şi a marcat pentru 2-1.

Gaz Metan Mediaş s-a retras în apărare, cedând iniţiativa oaspeţilor, care au profitat, şi după o primă ocazie mare, care l-a scos în evidenţă pe Vâlceanu, Viana a marcat cu o execuţie inspirată, egalând (2-2, min 90+2).

FC Argeş obţine primul punct din 3 meciuri, marcând totdată şi primele goluri din sezon.

Medieşenii pierd primele puncte pe teren propriu, ajung la cota de 4 puncte şi merg etapa viitoare în deplasare la FCSB.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici