Gaz Metan Mediaş - Politehnica Iaşi, scor 2-1, în Liga I

Echipa Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia Politehnica Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

66 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan Mediaş - Politehnica Iaşi, scor 2-1, în Liga I

Gaz Metan Mediaş - Politehnica Iaşi, scor 2-1, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile echipei gazdă au fost reuşite de Silvăşan '11 şi Hoban '86, în timp ce pentru Poli Iaşi a punctat Miclea '44.

Echipa Gaz Metan Mediaş a deschis scorul în minutul 11, prin Cristian Silvăşan, care a pătruns în careu, după o pasă de la Dudiţă, şi a şutat pe sub portarul Brăneţ.

Din minutul 30, Poli Iaşi a rămas în zece jucători, după ce Cristi Bratu a primit direct cartonaşul roşu, pentru un fault asupra lui Silvăşan.

Poli Iaşi restabileşte egalitatea, cu un minut înainte de pauză. Jucătorul Florin Lazăr (Gaz Metan) a respins greşit în marginea careului, Miclea a profitat, a pătruns în careu şi Poli Iaşi a egalat deşi era în inferioritate numerică.

Scorul final, 2-1, a fost stabilit în minutul 86 de Ovidiu Hoban, care a pătruns în careul oaspeţilor, a driblat trei jucători ieşeni şi a trimis mingea în poarta apărată de Brăneţ.

Gaz Metan Mediaş: 30. Buchta - 8. Buzean (11. Cigan '71), 25. Markovici, 15. Hoban, 19. Lazăr - 5. Munteanu, 21. Todea, 7. Kubala, 17. Dudiţă (10. Bud '54), 22. Pârvulescu (23. Marovici '84) - 77. Silvăşan. Antrenor: Cristian Pustai.

Poli Iaşi: 1. Brăneţ - 13. Cr. Bratu, 15. Mihajlov, 23. Ad. Ilie (8. Ignatov '46), 3. Costache - 28. Cr. Munteanu, 24. Straton (10. Cr. Constantin '68), 18. Miclea - 19. Bârlădeanu, 9. Bâlbă (17. Diarrassouba '79), 11. Bujor. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Dudiţă '23, Lazăr '27, Markovici 49, Silvăşan '69 / Mihajlov '10, Costache '13, Ad. Ilie '31, Bujor '81, Miclea '83, Ignatov '85

Cartonaş roşu: Cristi Bratu '30

Partida a fost condusă de o brigadă condusă la centru de Sebastian Colţescu, ajutat la cele două linii de Zoltan Szekely şi Sebastian Gheorghe. Arbitru de rezervă a fost Teodora Albon.

Observatori la acest meci au fost delegaţi Cornel Cacoveanu şi Veronel Ioan Silviu.

La partida disputată pe stadionul "Gaz Metan" au asistat aproximativ 2.500 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici