Gaz Metan Mediaş s-a impus cu 2-0 în faţa lui FC Viitorul, în ultimul meci al sezonului regulat

  • Echipa FC Viitorul a fost învinsă pe teren propriu, în ultimul meci al sezonului regulat al Ligii 1, de Gaz Metan Mediaş cu 2-0.
  • Golurile partidei au fost marcate de Larie şi Valente.
  • Gaz Metan ocupă locul 11 în clasament, iar Viitorul se află pe locul 13.
150 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan Mediaş s-a impus cu 2-0 în faţa lui FC Viitorul, în ultimul meci al sezonului regulat

Gaz Metan Mediaş s-a impus cu 2-0 în faţa lui FC Viitorul, în ultimul meci al sezonului regulat

După ce l-au demis pe Mircea Rednic şi l-au readus pe Cătălin Anghel pe bancă, cei de la Viitorul nu au reuşit să iasă din pasa proastă, fiind învinşi luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci al sezonului regulat al Ligii 1, de Gaz Metan Mediaş cu 2-0.

Prima mare ocazie a meciului le-a aparţinut gazdelor, George Ganea şutând pe lângă poartă, în minutul 3, din poziţie ideală.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 28, prin Larie, care a trimis plasat, cu capul, după o centrare de pe stânga.

Golul de 2-0 a fost marcat de Valente, cu un contraatac rapid, după ce Ciobanu pierduse o minge în jumătatea medieşeană.

Cu un minut înainte de pauză, o centrare a lui Benzar a căzut pe bara porţii lui Pleşca.

Viitorul a fost mai prezentă în ofensivă, în partea secundă, dar cele câteva acţiuni mai importante sau lovit de opoziţia lui Pleşca.

Gaz Metan urcă până pe locul 11, cu 33 de puncte, în timp ce Viitorul cade pe 13, cu 31 de puncte, ambele echipe urmând să se pregătească de lupta pentru evitarea retrogradării.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici