Gaz Metan Mediaş - Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a 3-a a Ligii 1, se joacă sâmbătă de la 18:00

Gaz Metan Mediaş primeşte vizita lui Sepsi Sf. Gheorghe în etapa a 3-a a Ligii 1. Partida are loc sâmbătă de la 18:00.

87 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan Mediaş - Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a 3-a a Ligii 1, se joacă sâmbătă de la 18:00

Gaz Metan Mediaş - Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a 3-a a Ligii 1, se joacă sâmbătă de la 18:00

Mediaş are parte de un început bun de sezon, cu 4 puncte în primele două etape din noul sezon al Ligii 1 (2-2 cu Chindia şi 2-0 cu Hermannstadt), în timp ce Sepsi este formaţia care a înregistrat două meciuri de 0-0 până acum (cu Voluntari şi FCSB). Deşi pornesc cu prima şansă, gazdele nu îl vor avea, se pare, pe bancă pe antrenorul Edi Iordănescu. În ultimele zile a acuzat câteva probleme de sănătate şi nu îşi va coordona echipa de la marginea terenului, lăsând responsabilitatea pe umerii secunzilor săi.

Între cele două formaţii au avut loc 6 meciuri, iar situaţia este una echilibrată: două victorii Mediaş, două victorii Sepsi şi două rezultate de egalitate. Ultima confruntare directă s-a terminat cu victoria lui Sepsi, în deplasare, 1-0, printr-un gol al lui Tandia din lovitură de pedeapsă.

Echipele probabile:
Gaz Metan: Pleşca – Creţu, Constantin, Larie, Cikarski – Droppa, Roşu – Fernandes, Olaru, Drăghici – Buş
Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Barisic, Tincu, Ştefan – Vaşvari – Hamed, Fulop, Flores, Konongo – Carnat

 

Taguri:
liga 1,
gaz metan,
sepsi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici