Gazda Cupei Mondiale rămâne fără victorie. Qatar – Senegal 1-3

Naţionala de fotbal a Senegalului păstrează şanse de calificare în optimile Cupei Mondiale din Qatar, după ce a învins cu 3-1 reprezentativa ţării gazdă, Qatar. Africanii realizează 3 puncte şi au nevoie de un rezultat bun în meciul din etapa a 3-a, cu Ecuador.

95 afișări
Imaginea articolului Gazda Cupei Mondiale rămâne fără victorie. Qatar – Senegal 1-3

Senegalezii au atacat din primele minute, Ismaila Sarr trimiţând un prim şut, puţin pe lângă poartă, în minutul 4 al primei reprize.

Krepin Diatta a fost apoi blocat de portarul qatarez Meshaal Barsham, în minutul 16, urmat de Idrissa Gueye, care a trimis puţin peste poartă, dintr-un voleu de la marginea careului (min. 24).

În minutul 41, o greşeală a defensivei qatareze oferă cadou mingea lui Boulaye Dia, care şi-a păstrat calmul si a trimis mingea în plasă de la mică distanţă (0-1, min 41).

Famara Diedhiou a deschis repriza secundă cu golul doi al Senegalului. Acesta a marcat cu o lovitură de cap, din faţa porţii, după un corner bine executat (0-2, min. 48).

Qatarezii au dat de înţeles că nu au renunţat când Almoez Ali l-a pus la încercare pe Mendy, care a respins în corner.

Înainte ca Mendy să fie totuşi învins, Nampalys Mendy a mai trimis un şut puţin peste poarta qatareză.

Mohammed Muntari a redus din diferenţă, cu prima reuşită a Qatarului la o Cupă Mondială, redând speranţele suporterilor locali, care nu au umplut totuşi stadionul Al Thumama (1-2, min. 78).

S-a încheiat 1-3, după ce Senegal a înscris cu o acşiune colectivă, încheiată cu şutul lui Bamba Dieng, de la 10 metri.

Lovitura liberă executată de Abdelkarim Hassan putea reface diferenţa de un gol, în minutul 89, dar mingea a trecut puţin pe lângă poartă.

Senegal face 3 puncte şi calificarea în optimi a africanilor se va decide cel mai probabil în partida cu Ecuador, din etapa a 3-a.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici