Gaziantep, echipa antrenată de Marius Şumudică, a câştigat cu 2-1 meciul cu Ankaragucu din campionat

Marius Şumudică a câştigat primul meci cu Gaziantep în campionat, după 4 etape. Formaţia românului s-a impus în deplasarea cu Ankaragucu, cu 2-1.

161 afișări
Imaginea articolului Gaziantep, echipa antrenată de Marius Şumudică, a câştigat cu 2-1 meciul cu Ankaragucu din campionat

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Şumudică, a câştigat cu 2-1 meciul cu Ankaragucu din campionat

Gaziantep a deschis scorul în minutul 30, prin Patrick Twumasi. Atacantul a marcat dintr-o lovitură de pedeapsă. Gazdele au restabilit egalitatea în partea secundă, după ce Ilhan Parlak a trimis cu capul în poartă, o centrare din flancul drept. Echipa lui Marius Şumudică a dat lovitura în minutele de prelungire, minutul 90+3. Papy Djilobodji a marcat cu capul după o centrare din lovitură liberă a autorului primului gol.

Gaziantep a obţinut astfel prima victorie după 4 etape, în care a strâns doar două puncte. Succesul o duce pe locul 9. După 10 etape are 15 puncte şi este la două lungimi de poziţia a 4-a, ultima care duce în cupele europene. Campionatul de Turcia este condus de Alanyaspor, 19 puncte.

În următoarea etapă, Gaziantep primeşte vizita lui Galatasaray.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici