Gazzetta dello Sport: Cristian Chivu va fi secundul lui Frank de Boer la Inter Milano

Cristian Chivu ar putea reveni la Inter Milano. Fostul fundaş al grupării italiene s-ar putea întoarce la gruparea de pe Giuseppe Meazza, ca antrenor secund.

2207 afișări
Imaginea articolului Gazzetta dello Sport: Cristian Chivu va fi secundul lui Frank de Boer la Inter Milano

Gazzetta dello Sport: Cristian Chivu va fi secundul lui Frank de Boer la Inter Milano (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

Roberto Mancini este foarte aproape de o despărţire de Inter, tehnicianul în vârstă de 51 aflându-se în relaţii extrem de reci cu oamenii din conducere. Mancini refuză să semneze prelungirea contractului din moment ce patronii nu i-au adus pe Reus, Yaya Toure sau Vermaelen, trei jucători solicitaţi în această perioadă de mercato.

Locul lui Mancini ar putea fi luat de Frank de Boer. Gazzetta dello Sport notează că dacă olandezul va fi instalat la Inter, atunci Cristi Chivu va face parte din staff-ul său. Unul dintre motivele pentru care Chivu va veni alături de De Boer este acela că batavul nu cunoaşte limba italiană.

Chivu a jucat la Inter în perioada 2007-2014. Românul a strâns 168 de meciuri şi a marcat 3 goluri pentru italieni, reuşind să câştige nouă trofee. Cel mai important dintre acestea este evident trofeul Ligii Campionilor câştigat în 2010.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici