Gennaro Gattuso va fi noul antrenor al echipei Napoli

Napoli a rămas fără antrenor, doar o noapte. Marţi, 10 decembrie, la finalul victoriei cu Genk, din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor, scor 4-0, clubul condus de Aurelio De Laurentiis a anunţat că italianul Carlo Ancelotti nu va mai sta pe banca tehnică a napoletanilor.

73 afișări
Imaginea articolului Gennaro Gattuso va fi noul antrenor al echipei Napoli

Gennaro Gattuso va fi noul antrenor al echipei Napoli

Potrivit Gazzetta dello Sport, miercuri, 11 decembrie, vicecampioana Italiei va semna un contract cu antrenorul Gennaro Gattuso. Noul tehnician va primi un salariu de 750 de mii de euro, net, până la finalul lunii iunie, 2020. Viitorul lui Gattuso pe banca tehnică va fi condiţionat de locul pe care se va afla echipa la finalul sezonului în clasamentul din Serie A. Conform jurnaliştilor din Peninsulă, dacă Napoli va fi pe locul patru, ceea ce înseamnă că va ajunge şi în anul următor în Liga Campionilor, conducerea napoletanilor îi va prelungi contractul lui Gattuso pe următorii doi ani şi îi va creşte salariul la 1,5 milioane de euro pe sezon. În această nouă înţelegere va fi inclus şi un bonus, care i-ar putea aduce fostului antrenor al lui AC Milan încă 500 de mii de euro.

În acest moment, după 15 etape, Napoli ocupă locul şapte în Serie A, cu 21 de puncte, la o distanţă de opt lungimi de poziţia a patra, ocupată de Cagliari. Primele trei formaţii, în clasament, sunt: Inter Milano (38 de puncte), Juventus (36 de puncte) şi Lazio (33 de puncte).

Cum s-a despărţit Napoli de Carlo Ancelotti

"Napoli a decis să se despartă de domnul Carlo Ancelotti. Relaţia de prietenie şi respect dintre club, De Laurentiis şi Carlo Ancelotti rămâne intactă", este mesajul postat de clubul Napoli, în noaptea de marţi spre miercuri, pe contul de Twitter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici