Genoa, echipa lui Ionuţ Radu, a remizat cu Spal, scor 1-1, în runda 34 din Serie A

Genoa, echipa lui Ionuţ Radu, a remizat pe terenul lui Spal, duminică, scor 1-1, în runda cu numărul 34 din Serie A.

66 afișări
Imaginea articolului Genoa, echipa lui Ionuţ Radu, a remizat cu Spal, scor 1-1, în runda 34 din Serie A

Genoa, echipa lui Ionuţ Radu, a remizat cu Spal, scor 1-1, în runda 34 din Serie A

Genoa ocupă doar locul 16 în Serie A, cu patru etape rămase din campionat şi poate fi depăşită de Udinese la finalul etapei, care are un meci mai puţin disputat.

Ionuţ Radu a început ca titular partida cu Spal, dar românul a încasat un gol după jumătate de oră din meci. Felipe a reluat din câţiva metri cu capul, în urma unui corner la care Vicari a prelungit balonul în careul mic al porţii lui Radu.

Situaţia în clasament ar fi putut fi mult mai rea, dar Lapadula a reuşit să-i aducă un punct lui Genoa, datorită golului său din minutul 56.

Genoa are şase puncte în faţa lui Empoli, echipa care ocupă locul 18 în Serie A, loc retrogradabil, cu patru etape înainte de finalul returului.

Echipele de start:

Spal: Viviano – Bonifazi, Felipe, Vincari, Fares – Lazzari, Missiroli, Murgia, Kurtic – Floccari, Petagna
Genoa: Radu – Lazovic, Romero, Gunter, Zukanovic, Criscito – Lerager, Mazzitelli, Radonavic – Pandev, Kouame

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici