George Becali anunţă că vrea să îl readucă pe atacantul Raul Rusescu la FCSB

Finanţatorul formaţiei FCSB, George Becali, a dezvăluit, duminică seara, că vrea să îl readucă la echipă pe atacantul Raul Rusescu, aflat sub contract cu clubul Osmanlispor.

280 afișări
Imaginea articolului George Becali anunţă că vrea să îl readucă pe atacantul Raul Rusescu la FCSB

George Becali anunţă că vrea să îl readucă pe atacantul Raul Rusescu la FCSB

"Dacă îl luăm pe Rusescu în iarnă, poate nu îl mai aducem pe Nemec. A vorbit MM (n.r. - Mihai Stoica) cu el şi a zis că vrea să vină. El e jucător valoros, oricând. O să vină şi Nemec, care e problema? Să fie lotul valoros. Noi acum jucăm cu o echipă, apoi cu cealaltă echipă", a afirmat George Becali la Digi Sport.

În vârstă de 29 de ani, Rusescu nu a jucat în niciun meci în acest sezon la Osmanlispor şi se antrenează cu echipa secundă a clubului din prima ligă a Turciei.

TITLURILE ZILEI

Raul Rusescu a evoluat la echipa finanţată de Becali între 2011 şi 2013, dar şi în sezonul 2014-2015, reuşind să marcheze, în total, 54 de goluri, în 123 de meciuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici