George Becali, audiat de DNA Craiova în dosarul transferului lui Mihai Costea

George Becali, finanţatorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, a fost audiat, joi după amiază, la DNA Craiova, în calitate de martor în dosarul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la Steaua.

3091 afișări
Imaginea articolului George Becali, audiat de DNA Craiova în dosarul transferului lui Mihai Costea

George Becali, audiat de DNA Craiova în dosarul transferului lui Mihai Costea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Becali a fost însoţit de Ionuţ Luţu şi a fost fotografiat de către jurnalişti din Craiova în momentul în care a ieşit din sediul DNA, potrivit Digisport.

Conform informaţiilor publicate pe ediţie.ro, Adrian Mititelu a fost citat de DNA Craiova în calitatea de suspect pentru săvârşirea infracţiunilor de sustragere de sub sechestru şi înşelăciune, în urmă cu 9 zile. "Mai precis, sunt acuzat că am păgubit ANAF prin acordul de transfer încheiat de subsemnatul în 23 martie 2011 în ceea ce priveşte jucătorul Costea Mihai Alexandru de la FC Universitatea Craiova la Steaua Bucureşti." a scris omul de afaceri pe o reţea de socializare.

TITLURILE ZILEI

Adrian Mititelu este de părere că nu a greşit cu nimic în urmă cu cinci ani când a decis să-l transfere pe pe Mihai Costea la Steaua. "Foarte important este de reţinut faptul ca ANAF instituise sechestru pentru drepturile federative ale jucatorului în cuantum de 1.000.000 lei, însă din sumele de bani plătite de FC Steaua în urma aşa-zisului transfer s-a achitat către ANAF suma de 1.700.000 lei. Din punctul meu de vedere nu există nicio faptă penală săvârşită cu ocazia acestor tranzacţii.", a mai spus Mititelu, care a adăugat că suma încasată de Universitatea Craiova din tranzacţia cu Steaua a fost folosită pentru a plăti restanţele salariale ale jucătorilor olteni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici