George Becali: Când noi foloseam sigla, ei nu o aveau. Au înregistrat-o în 2013

George Becali, finanţatorul Stelei, a vorbit din nou despre situaţia mărcii Steaua, după ce oficialii Clubului Sportiv au anunţat că prejudiciul produs în perioada în care echipa patronată de Becali a purtat sigla fără acordul Armatei este de 36.826.310 de euro.

1666 afișări
Imaginea articolului George Becali: Când noi foloseam sigla, ei nu o aveau. Au înregistrat-o în 2013

George Becali: Când noi foloseam sigla, ei nu o aveau. Au înregistrat-o în 2013

Clubul Sportiv a mai precizat faptul că taxa de licenţă pentru fotbal a fost stabilită la valoarea de 3.694.220 euro pe an, fără TVA. În consecinţă, George Becali va trebui să plătească această sumă pentru a mai putea folosi sigla Stelei, înregistrată de oficialii CSA la OSIM.

De partea cealaltă, Becali a câştigat, în instanţă, dreptul de a folosi pe siglă numele "Steaua Bucureşti".

"Ei au înregistrat-o (n. red - marca "Steaua Bucureşti") în 2013. Noi când o foloseam, ei nu o aveau înregistrată la OSIM. Au fost modificări. Am renunţat la aceea cu săbii (n. red - sigla veche a Stelei) şi am făcut-o pe asta. O marcă, dacă nu o reactivezi, se desfiinţează. Nu pot cere banii aceştia, îi spun prejudiciu. La fotbal, când foloseşti o siglă, îi dai un prestigiu. Ca să pună Steaua pe piept trebuie să dea ei bani.

Ei nu pot vinde fotbal. Punând acea siglă pe piept, eu nu am nevoie de imagine. Le dau bani eu ca să pun City Insurance pe piept? Ei ne dau bani, ca să-şi facă imagine. Steaua produce imagine. Să ne dea Armata banii produşi cu marca, din tricouri şi celălalte produse. Au sigla de doi ani, au produs ei bani cu ea? La fotbal, la mine pe piept, produc nişte bani cu ea... Aşa e logica. Vrem, în România, să facem ilogica, invenţia, prostia. Clubul Sportiv al Armatei nu a produs profit 4 milioane de euro în niciun an.

Dacă vorbeşti de transparenţă, arată cum ai ajuns acolo, cum ai făcut evaluarea. Dacă oamenii puternici care conduc destinele statului nu se implică să salveze situaţia, se întâmplă...insolvenţă, faliment şi Divizia B. Cum să inventezi tu prejudiciul, lăsa în paragină stadionul...tot.

Dacă Steaua nu se califică în Liga Campionilor, nu se mai poate niciodată. Nu anul acesta, pentru că e foarte greu, sper să jucăm play-off. Steaua are coeficient, o să vedeţi ce se va întâmpla cu Astra. Este vorba despre rea credinţă, au lăsat totul pe mâna unui jurist, care, în opinia mea, are probleme mintale. Nu vedeţi câtă ipocrizie, nu ai cu cine să comunici. Dacă ai făcut evaluarea... scoate marca la licitaţie, să vedem câţi bani primeşti pe ea", a spus George Becali la DigiSport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici