George Becali: "Concordia Chiajna este o echipă bună, o va bate pe Dinamo"

George Becali, finanţatorul Stelei, a declarat, luni, după victoria Stelei, 2-0, în deplasare contra Concordiei, că echipa din Chiajna o va învinge pe Dinamo, în etapa viitoare din Liga 1.

384 afișări
Imaginea articolului George Becali: "Concordia Chiajna este o echipă bună, o va bate pe Dinamo"

George Becali: "Concordia Chiajna este o echipă bună, o va bate pe Dinamo" (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

"Sunt bucuros pentru că Concordia Chiajna este echipă bună. Eu nu am crezut. O să vedeţi Chiajna în etapa viitoare, cum o să bată adversarul (n.r. - Dinamo), cu exact acelaşi scor cu care am bătut-o noi. Marica e fotbalist, ce să zic? Nu mă apuc eu acum să comentez fiecare fotbalist, ca pe vremuri. O să vedem dacă Steaua este favorită la titlu, nu mai vreau să ne lăudăm ca pe vremuri. Eu cred că suntem puternici! I-am spus lui Anghel Iordănescu: «Nu-ţi convine, e normal!» Ceilalţi doi copii ai lui ţin cu Steaua. Dar e normal, el ţine cu Edy, ceilalţi doi nu ţin cu fratele lor, ţin cu Steaua. Nu ştiu dacă Enache vine la Steaua", a declarat George Becali, la plecarea de pe stadionul din Chiajna.

TITLURILE ZILEI

Steaua a câştigat, luni, cu scorul 2-0, meciul din deplasare contra echipei Concordia Chiajna, în etapa a 24-a din Liga 1. Au marcat: Varela 6', Hamroun 30'.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici