George Becali: I-am oferit lui Gică Hagi, acum o lună, un milion şi jumătate de euro pentru Florinel Coman

George Becali, finanţatorul FC Steaua, a dezvăluit, joi, la DigiSport că i-a făcut lui Gică Hagi o propunere pentru Florinel Coman, în valoare de un milion şi jumătate de euro, şi că este interesat de un alt jucător de la Viitorul, Dragoş Nedelcu.

304 afișări
Imaginea articolului George Becali: I-am oferit lui Gică Hagi, acum o lună, un milion şi jumătate de euro pentru Florinel Coman

George Becali: I-am oferit lui Gică Hagi, acum o lună, un milion şi jumătate de euro pentru Florinel Coman (Imagine: Razvan Lupica/ Arhiva Mediafax Foto)

Finanţatorul FCSB a făcut publică o discuţie pe care a a avut-o cu antrenorul şi patronul Viitorului în urmă cu o lună. Atunci, Hagi s-a declarat interesat de oferta omului de afaceri, care a pus pe masă un milion şi jumătate de euro pentru Florinel Coman, dar a preferat să aştepte până după dubla cu FC Porto, din Youth League, în speranţa că va avea o ofertă din Portugalia.

Pe lângă mijlocaşul ofensiv, Becali a dezvăluit că, în vară, e interesat şi de Dragoş Nedelcu şi că are de gând să ofere trei milioane de euro în schimbul fotbaliştilor Viitorului.

"Nu cred că se supără Gică, într-un fel îi fac bine, că îi cresc cota. Eu, pe Coman, i-am dat, acum o lună, 1 milion jumătate. Mi-a zis că dacă-mi dă un milion jumătate, discutăm. A fost şi el surprins, nu se aştepta să-i dau atâţia bani. Au jucat în Liga Campionilor la juniori şi el credea că o să aibă vreo ofertă din Portugalia. În vară, discutăm în vară. Probabil că dacă el semna acum... eu nu vreau să-l iau acum, îl lăsăm acolo. Dacă îi dădeam banii acum, trebuia să semnzez şi jucătorul pe contract. Ar fi însemnat influenţă la jucător. Eu în vară, iau doi jucători: Nedelcu şi Coman. Dacă ia campionatul Gică nu e fraier să-i mai dea. Nu-i mai convine. E ărea deştept. El ştie când trebuie să vândă. Îi vinde după ce joacă calificările. Pe amândoi dau 3 milioane", a spus Hagi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici