George Becali: Mi s-a spus că putem face toate demersurile pentru a ne antrena în Ghencea

George Becali, patronul Stelei şi reprezentanţii MApN s-au întâlnit, miercuri, pentru a discuta pe tema situaţiei în care se află echipa, iar Becali a dezvăluit că reprezentanţii ministerului l-au asigurat că se vor face toate demersurile pentru ca echipa să se antreneze din nou în Ghencea.

6292 afișări
Imaginea articolului George Becali: Mi s-a spus că putem face toate demersurile pentru a ne antrena în Ghencea

George Becali: Mi s-a spus că putem face toate demersurile pentru a ne antrena în Ghencea (Imagine: Razvan Lupica/ Arhiva Mediafax Foto)

"M-am văzut cu doi miniştri, secretari de stat, juristul Armatei, nu al CSA-ului. Am ajuns la concluzia că cel mai important lucru este pacea şi bunacredinţă. Mi-au spus că putem face toate demersurile pentru antrenamente, facem un tarif. După două luni de zile se termină campionatul, dacă se poate mai devreme, ne antrenăm cu drag în Ghencea.

Mi-au mai spus că acea evaluare de 57,3 milioane de euro ţine de toate cupele, trofeele şi medaliile câştigate de către toţi sportivii din 1947 până acum. Acum vorbim despre siglă şi marcă. Am văzut că ambii miniştri erau jurişti de profesie şi înţelegeau ce le spuneam. Erau la curent cu tot, de aceea cred că m-au chemat. Eu am spus că nu contează că palmaresul e la noi. Acum se pune problema construirii stadionului. Mi-au spus că nu are rost să jucăm în Ghencea pentru că mâine-poimâine vor începe demolările şi se va mări stadionul, va ajunge la 55-60.000 de locuri. Va plăti fondul de investiţii român. Îl vor face pentru EURO.

TITLURILE ZILEI

Nu am nicio problemă cu procesele. Ei cer să nu se mai numească Steaua, eu i-am întrebat ce facem cu reclamaţiile de la Ligă şi Federaţie, în care vor retrogradarea. Ei au spus că nu se cere retrogradarea. Nici nu ştiau că s-a cerut aşa ceva. Sigla asta până pe data de 2 aprilie va fi evaluată şi se va şti cât costă licenţierea pentru un an. Ei o s-o scoată la licitaţie. Le-am spus că dacă vor face un preţ rezonabil, pe care-l pot plăti, eu îl plătesc cu bucurie. Dacă vor face un preţ mare, nu plăti. Şi aşa o fac numai să atrag suporterii, că îmi place şi mie cu galerii, cu zgomote în tribune. Doar pentru ei o iau.

Durează încă două-trei luni până când sigla va fi înapoi la noi. În funcţie de reţeta financiară pe care o fac, voi veni la prima, la a doua sau la a treia licitaţie. Dacă sunt calificat în Liga Campionilor nu mai contează dacă le dau şi lor bani. Un milion pe an e foarte mult. Ca să facă un milion, o siglă trebuie să producă cel puţin un milion şi un leu. Dinamo are salarii de un milion pe an, cu tot cu taxe", a spus Becali la Digi Sport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici