George Cosac, noul preşedinte al CS Dinamo, în locul Elisabetei Lipă

Fostul tenismen George Cosac a fost împuternicit de către ministrul Afacerilor Interne să ocupe funcţia de preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo, după ce Elisabeta Lipă a preluat conducerea Ministerului Tineretului şi Sportului, informează site-ul oficial al grupării bucureştene.

327 afișări
Imaginea articolului George Cosac, noul preşedinte al CS Dinamo, în locul Elisabetei Lipă

George Cosac, noul preşedinte al CS Dinamo, în locul Elisabetei Lipă (Imagine: Mediafax Foto)

"Începând cu data de 25 noiembrie 2015, domnul comisar-şef George Cosac a fost împuternicit pe o perioadă de şase luni, prin ordin al ministrului afacerilor interne, să îndeplinească atribuţiile postului de preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti", se arată în comunicatul CS Dinamo.

În vârstă de 47 de ani, George Cosac ocupă şi funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis.

Ca tenismen, cele mai bune performanţe ale sale sunt clasarea pe locul 6, la dublu, în cadrul JO de la Barcelona, din 1992, trei finale de dublu la Romanian Open, 30 titluri de campion naţional la seniori, dintre care 8 titluri la simplu (fiind al doilea sportiv ca număr de titluri câştigate la simplu). Timp de 9 ani, el a fost component al echipei naţionale de Cupa Davis.

Până în prezent, George Cosac a îndeplinit atribuţiile postului de vicepreşedinte la CS Dinamo Bucureşti, coordonând Centrul Sportiv Braşov, secţia Sporturi Individuale şi Serviciul Organizare şi Instruire Sportivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici