George Florescu: "Încă am în vizor lotul României pentru Euro 2016"

George Florescu (31 de ani), mijlocaşul Omoniei Nicosia, a declarat, sâmbătă, pentru site-ul Federaţiei Române de Fotbal (FRF), că îşi doreşte să fie convocat de către Anghel Iordănescu în lotul naţionalei pentru Campionatul European din Franţa.

197 afișări
Imaginea articolului George Florescu: "Încă am în vizor lotul României pentru Euro 2016"

George Florescu: "Încă am în vizor lotul României pentru Euro 2016"

"Încă am în vizor lotul României pentru Euro. Au trecut aproape patru ani de la ultima prezenţă, sub comanda domnului Piţurcă, dar nu renunţ la speranţa mea", a spus Florescu.

Mijlocaşul, cu 11 selecţii şi un gol la naţională, crede că România se poate califica din Grupa A, unde va juca alături de Franţa, Elveţia şi Albania. "Teoretic, grupa e accesibilă. Primul meci e contra favoritei numărul unu a grupei (n.r. - Franţa) şi, totodată, contra unei favorite la câştigarea trofeului. Elveţia e cam de nivelul nostru, iar, cu Albania, ar trebui să luăm trei puncte, deşi, atenţie mare, să nu ne credem învingători dinainte. Trebuie să fim precauţi, dar fără victorie împotriva Albaniei nu putem spera la calificare", a mai declarat Florescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici