George Ogăraru: „Pentru mine, Steaua nu poate fi altundeva decât în Ghencea”

  • George Ogăraru a vorbit într-un interviu despre conflictul CSA - FCSB
  • El a dezvăluit şi unde îşi vede viitorul în fotbal după ce a fost antrenor şi manager sportiv
  • Ogăraru a alcătuit şi un top al celor mai buni fotbalişti din toate timpurile şi l-a plasat pe Leo Messi pe poziţia a 5-a
193 afișări
Imaginea articolului George Ogăraru: „Pentru mine, Steaua nu poate fi altundeva decât în Ghencea”

SITE - George Ogăraru: "Pentru mine Steaua nu poate fi altundeva decât în Ghencea"

George Ogăraru este un exemplu de „aşa da” atunci când vine vorba despre fotbalişti. Carieră minunată de jucator, familie frumoasă cu mulţi copii, un nume respectabil în fotbalul românesc.
 
În plus, a reuşit să rămână în curtea lui Ajax , o pepinieră a fotbalului european. Este un excelent ambasador al sportului românesc. Am avut bucuria să stau de vorbă cu George şi iată ce a ieşit.
 
Interviul integral poate să fie citit pe narcisraducan.ro.
 
 
Am început fotbalul înainte de Revoluţie şi astfel pot spune că am crescut tragând cu ochiul prin gard la marii jucatori ai Stelei, încercând să mă inspir din spiritul şi execuţiile lor. În adolescenţă visam să ajung ca Dan Petrescu, apoi m-a fermecat George Weah şi, mai târziu , când nesperat am făcut pasul către prima echipa a Stelei, am rămas marcat pe viaţă de contactul cu Marius Lăcătuş, pe care l-am avut coleg , antrenor, naş de cununie şi naş al primilor noştri copii" spune George Ogăraru.
 
 Ogăraru a fost întrebat despre care este Top 5 dintotdeauna, în opinia sa, din fotbalul mondial.
 
„Sunt foarte mulţi, însă am să mă opresc la 5 care au însemnat pentru oameni mai mult decât evoluţia din teren”, a spus fotbalistul, enumerând cei mai buni jucători, din punctul său de vedere.
 
  • Johan Cruyff (de studiat ce a reuşit sa facă acest om după ce a pus ghetele în cui …e fabulos)
  • George Weah – Să câştigi Balonul de Aur pentru ca mai apoi sa devii preşedintele ţării…nu cred că va mai reuşi cineva.
  • Zinedine Zidane a câştigat tot ca jucător, câştigă tot ca antrenor. Foarte mult stil, bun simţ şi de o inteligenţă ieşită din comun.
  • Paolo Maldini sau jucatorul perfect …din toate punctele de vedere!
  •  Leo Messi. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici