George Puşcaş, despre Real Madrid: Un vis, dar să o luăm uşor, mai am multe de făcut

George Puşcaş a fost cel mai bun jucător al României U21 la EURO 2019. Atacantul italienilor de la Palermo a înscris de patru ori, fiind gogheterul naţionalei conduse de Mirel Rădoi.

386 afișări
Imaginea articolului George Puşcaş, despre Real Madrid: Un vis, dar să o luăm uşor, mai am multe de făcut

George Puşcaş, despre Real Madrid: Un vis, dar să o luăm uşor, mai am multe de făcut

Evoluţia jucătorului de 23 de ani a atras atenţia inclusiv presei internaţionale, iar un jurnalist spaniol l-a criticat pe preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, fiindcă nu-l transferă pe român.

"Un vis. Să o luăm uşor, să calc treptat pe urmele performanţei că mai am de muncit, mai am de realizat, mai am de făcut multe chestii şi dacă va fi să fie, în câţiva ani voi ajunge unde îmi doresc", a spus George Puşcaş, la Digi Sport.

Ziaristul Oier Fano Dadebat anunţase recent: "Mi se pare ignoranţă ca există un jucător ca Puşcaş care străluceşte la Campionatul European şi Florentino să nu facă nimic să îl transfere".

George Puşcaş e urmărit şi de echipe din Premier League, Sheffield United fiind o posibilă destinaţie. Presa britanică nota în timpul EURO 2019. "Puşcaş e departe de a fi doar un tânăr de perspectivă. Deja are 8 selecţii pentru naţionala mare, pentru care a marcat 4 goluri. Jucătorul a ajuns la Inter până în 2013, dar, deşi nu a jucat foarte mult pentru nerazzurri, a dovedit că e un adevărat golgheter în timpul împrumuturilor. El a marcat 9 goluri în ultimul sezon pentru Palermo, în Serie B", se arăta pe siteul shefieldunited.news.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici