George Puşcaş, după victoria cu Malta: Sunt fericit, orice gol este foarte important, mai ales la echipa naţională

Echipa naţională a României a plecat cu trei puncte din Malta. Tricolorii s-au impus cu 4-0, în urma golurilor marcate de George Puşcaş (dublă), Alex Chipciu şi Dennis Man. În urma acestui rezultat, selecţionata lui Cosmin Contra a egalat-o la puncte pe cea a Suediei, şapte, şi ocupă locul doi.

124 afișări
Imaginea articolului George Puşcaş, după victoria cu Malta: Sunt fericit, orice gol este foarte important, mai ales la echipa naţională

George Puşcaş: Sunt fericit, orice gol este foarte important, mai ales la echipa naţională

Pe primul loc în grupa F de calificare la EURO 2020 se află reprezentativa Spaniei.

"Sunt fericit, orice gol este foarte important, mai ales la echipa naţională. Mă voi gândi la EURO U21 de aici încolo, dar am câştigat patru puncte importante în aceste două meciuri la echipa mare şi asta contează mult" a mărturisit Puşcaş, pentru PRO TV, care a mai adăugat:

"Momentan suntem la mâna noastră şi dacă batem în meciurile de acasă, va fi bine pentru noi. Am ratat azi, dar am alergat mult şi cred că s-a acumulat şi multă oboseală".

România s-a simţit ca acasă pe stadionul din Malta. 1000 de fani i-au susţinut pe tricolori. Aceştia au scandat tot meciul şi i-au acoperit pe suporterii gazdelor.

"E o mândrie pentru noi că jucăm în faţa unor fani atât de frumoşi şi vrem să-i răsplătim ca atare", a mai spus George Puşcaş.

Selecţionata României a încheiat în 10 oameni meciul cu Malta. Unul dintre cei mai buni oameni de pe teren, Alexandru Chipciu a primit două cartonaşe galbene, a fost eliminat şi va lipsi la următorul meci al tricolorilor de acasă cu Spania.

"Chipciu este un jucător important pentru el, dar cred că oricine va intra în locul lui va fi pregătit", a mai adăugat Puşcaş.

În celelalte două meciuri din Grupa F s-au înregistrat următoarele rezultate: Spania - Suedia, scor 3-0, şi Insulele Feroe - Norvegia, scor 0-2.

Clasamentul grupei este următorul:

1. Spania - 12 puncte

2. România - 7 puncte

3. Suedia - 7 puncte

4. Norvegia - 5 puncte

5. Malta - 3 puncte

6. Insulele Feroe - 0.

La EURO 2020 se califică direct primele două clasate în fiecare grupă preliminară.

Următorul meci al României va fi la 5 septembrie, cu Spania, pe teren propriu, de la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici