George Puşcaş nu face parte din lotul lui Inter pentru turneul amical din Singapore

Internazionale Milano a publicat lista jucătorilor care vor evolua la International Champions Cup, în Singapore, iar atacantul român George Puşcaş (23 de ani) nu se află în lot.

165 afișări
Imaginea articolului George Puşcaş nu face parte din lotul lui Inter pentru turneul amical din Singapore

George Puşcaş nu face parte din lotul lui Inter pentru turneul amical din Singapore

În turneul amical din Singapore, Internazionale Milano se va duela cu Juventus, Manchester United şi Tottenham. Atacantul se antrenează în acest moment cu Inter, dar se pare că nu mai e dorit la echipă.

Puşcaş este curtat de numeroase echipe din străinăte, dar pentru moment se antrenează cu Inter. Chiar şi aşa, se pare că antrenorul Antonio Conte nu inteţionează să-l păstreze în lot, întrucât nu l-a inclus în lotul pentru jocurile amicale de la International Champions Cup. Conform presei de afară, de serviciile lui Puşcaş se interesează ŢSKA Moscova, Hamburg, Birmingham, FC Torino şi Fiorentina.

Puşcaş a vorbit în repetate rânduri despre situaţia sa: "Mi-ar plăcea să rămân în Italia, dar voi lua în calcul şi oferte din alte campionate. Nu depinde numai de mine. Voi discuta cu cei de la Inter", a spus atacantul în această vară.

George Puşcaş (23 de ani) aparţine de Inter Milano încă din 2014, când a fost adus de la Liberty Oradea. Acesta a fost împrumutat la echipe precum Bari, Benevento sau Novara, iar în ultimul sezon a evoluat la Palermo, în Serie B. Problemele financiare ale sicilienilor nu le-au permis să se înscrie în următoarea ediţie de campionat şi nici să îl cumpere definitive pe român, astfel că Puşcaş s-a întors la Inter.

Puşcaş a înscris patru goluri pentru Româna U21 la Campionatul European din Italia şi San Marino, fiind numit de UEFA în echipa ideală a turneului final.

Ciprian Marica îl compară pe George Puşcaş cu Bobo Vieri: "Puşcaş cred că-şi va găsi echipă bună. A demonstrat că e un atacant cum România caută, de perspectivă. Şi Ianis îmi palce mult. Sunt sigur că vor apărea oferte. Florinel Coman e şi el pe listă. Puşcaş reuşeşte să ţină bine de minge, are încredere în el, se luptă de la egal la egal cu adversarii, simte poarta şi dacă avea şi viteză îl vedeam la o echipă de top din România. De Bobo Vieri îmi aduce aminte", a spus Ciprian Marica, pentru ProSport..

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici