George Ţucudean: Dedic trofeul tuturor dinamoviştilor

Atacantul dinamovist George Ţucudean, desemnat cel mai bun jucător al Supercupei României, a declarat, sâmbătă, că dedică acest trofeu tuturor dinamoviştilor.

345 afișări
Imaginea articolului George Ţucudean: Dedic trofeul tuturor dinamoviştilor

George Ţucudean (Imagine: Bogdan Iordache / Mediafaxfoto)

"Mă bucur că am marcat, dar cel mai important e că a câştigat echipa şi am câştigat trofeul. Sun foarte fericit şi cred că toţi dinamoviştii sunt la fel. Nu mai contează când intri, cine intră, contează să dăm totul şi la final să fim fericiţi. Am dominat meciul şi am avut multe ocazii. Dedic trofeul tuturor dinamoviştilor", a spus Ţucudean la Sport.ro.

Portarul Cristian Bălgrădean consideră că acest trofeu le dă încredere jucătorilor pentru sezonul următor: "Au fost nişte discuţii, s-au clarificat şi sper să apăr în continuare. Nu ştiu dacă voi rămâne titular, asta depinde de antrenori. Supercupa României înseamnă un trofeu în palmares, al doilea din cariera mea. Acest trofeu ne dă încredere pentru sezonul viitor. Am luptat sezonul trecut pentru titlu, dar e bine că am câştigat Cupa şi Supercupa. Meciul cu Barcelona este un amical cu una dintre cele mai mari echipe din lume, dar de mâine ne gândim la întâlnirea din prima etapă".

Atacantul Marius Alexe a afirmat că este încântat de jocul pe care l-a prestat Dinamo: "Suntem foarte bucuroşi pentru acest succes. E un trofeu în primul meci al sezonului, dar sunt bucuros mai ales pentru jocul pe care l-am avut. Păcat că nu a fost mai multă lume în tribune. Jocul nostru a fost foarte bun, am avut multe ocazii şi puteam câştiga până la penaltiuri. Trebuie să ne gândim că în ultimele două luni am câştigat două trofee. În pregătiri am încercat un nou sistem, rezultatele nu au contat, important e că ne-a ieşit într-un meci oficial. Dedic trofeul tatălui meu, sper să fie fericit acolo sus", a precizat Alexe.

Echipa Dinamo Bucureşti a câştigat, sâmbătă, Supercupa României, după ce a învins cu scorul general de 6-4 (0-1, 1-1, 2-2) după executarea loviturilor de departajare, formaţia CFR Cluj, în finala disputată pe Arena Naţională. Golurile au fost marcate de Valente '36, Kapetanos '102 / Ţucudean '62, '101.

Loviturile de departajare (scor 4-2 pentru Dinamo) au fost executate de următorii jucători: Alexe - a marcat, C. Matei - a marcat, C. Munteanu - a marcat, Ţucudean - a ratat (a apărat Stăncioiu), D. Grigore - a marcat / Kapetanos - a marcat, Sougou - a ratat (a trimis în bara transversală), Hora - a ratat (şut peste poartă), Mureşan - a marcat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici