George Ţucudean, transferat la Steaua Bucureşti: "Consider că e un pas înainte în cariera mea"

Atacantul echipei Charlton Athletic George Ţucudean va juca sub formă de împrumut pentru un an şi jumătate la formaţia Steaua Bucureşti, a anunţat, joi, site-ul oficial al campioanei României.

226 afișări
Imaginea articolului George Ţucudean, transferat la Steaua Bucureşti: "Consider că e un pas înainte în cariera mea"

George Tucudean (Imagine: Marius Dobrescu/Mediafax Foto)

Steaua va avea opţiune de cumpărare definitivă a atacantului în vârstă de 23 de ani care va purta tricoul cu numărul 29 la gruparea "roş-albastră".

Ţucudean, care se va alătura vineri seară lotului stelist în cantonamentul din Antalya, a declarat că este bucuros că va îmbrăca tricoul campioanei României. "Sunt bucuros pentru că am semnat şi voi îmbrăca tricoul Stelei. Ştiam despre interesul de a mă transfera încă de anul trecut şi consider că este un pas înainte în cariera mea să evoluez pentru o echipă care îşi propune performanţa pe plan european. Acum, rămâne să muncesc foarte mult pentru a demonstra că merit sa joc la Steaua şi sper să nu înşel aşteptările, fiindcă sunt conştient de faptul că efortul făcut de club trebuie recompensat prin evoluţii bune. Îmi doresc să câştig trofee şi mă bucur pentru faptul că mă aflu la un club care îmi va uşura această misiune", a spus Ţucudean.

George Ţucudean şi-a început cariera la UTA Arad şi a mai evoluat pentru formaţiile Dinamo Bucureşti, Standard Liege şi Charlton Athletic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici