Germania a câştigat al 3-lea titlul european la tineret din ultimii 12 ani

  • Golul lui Nmecha din minutul 49 a fost decisiv.
  • Specialiştii sunt unanimi: a triumfat naţionala cea mai solidă.
  • Portugalia a ratat a treia finală la tineret, după cele din 1994 şi 2015.
375 afișări
Imaginea articolului Germania a câştigat al 3-lea titlul european la tineret din ultimii 12 ani

Germania a câştigat al 3-lea titlul european la tineret din ultimii 12 ani

Naţionala de fotbal a Germaniei a câştigat Campionatul European de tineret. La Ljubljana (Slovenia), nemţii au câştigat în finală, duminică, scor 1-0. împotriva naţionalei U21 a Portugaliei.

Golul lui Lukas Nmecha a decis jocul la începutul reprizei a doua, mai exact în minutul 49. Cea mai solidă echipă a câştigat, spun specialiştii. Pentru germani este al treilea succes continental din ultimii 12 ani.

În cele din urmă, cea mai solidă şi fluidă echipă câştigă.

Trofeul este un subiect tabu pentru lusitani, cu a treia înfrângere din trei în ultimul act, după cele din 1994 împotriva Italiei şi 2015 împotriva Suediei (şi atunci, Rui Jorge era pe bancă).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici