Germania şi Ucraina au făcut scor, la ultimele meciuri de dinaintea Euro 2020

  • Nemţii s-au distrat cu Letonia, căreia i-a administrat un scor umilitor.
  • Naţionala lui Andrei Şecvenko a pulverizat selecţionata Ciprului.
  • Ucraina poate fi văzută pe ”Arena Naţională”, în două jocuri de la turneul final continental.
88 afișări
Imaginea articolului Germania şi Ucraina au făcut scor, la ultimele meciuri de dinaintea Euro 2020

Thomas Muller, un veteran german cu chef de gol

Meciuri amicale de fotbal jucate luni seară au venit cu scoruri mari pe tabelă. Pentru Ucraina şi pentru Germania au fost ultimele lor jocuri de verificare înainte de startul Euro 2020. Competiţia începe vineri, 11 iunie, cu meciul Italia - Turcia, de la Roma.

Meciuri amicale disputate luni

Ucraina - Cipru 4-0

Ucraina a punctat prin Andrei Iarmolenko (27 şi 65), Oleksandr Zinchenko (45+2) şi Roman Iaremciuk (59). Scorul a avut condiţii favorizante. Ciprioţii au rămas în 10 oameni din minutul 36, când a fost eliminat Andreas Panaiotou.

Ucraina face parte din Grupa C, alături de Austria, Ţările de Jos şi de Macedonia de Nord.

Selecţionata pregătită de Andrei Şevcenko, cel mai mare fotbalist din istoria Ucrainei, poate fi văzută la Bucureşti pe 17 iunie, la meciul cu Macedonia de Nord, apoi pe 21 iunie, contra Austriei.

Germania - Letonia 7-1

Germania s-a distrat cu Letonia, scor 6-0. Au marcat Robin Gosens (19), Ilkay Gundogan (21), Thomas Muller (27), Roberts Ozols (39 - autogol), Serge Gnabry (45+1), Timo Werner (50) şi Leroy Sane (76). Pentru baltici au punctat Aleksejs Saveljevs (75)

Germania face parte din Grupa F, una teribilă, cu Franţa, Germania şi cu Portugalia.

”Cocoşii” sunt socotiţi ca având prima şansă la titlul continental, iar lusitanii conduşi de Cristiano Ronaldo sunt campionii en-titre. Doar maghiarii le sunt net inferiori, pe hârtie, nemţilor lui Joachim Low, selecţionerul care urmează să anadoneze naţionala Panzerelor. Ungaria se află la a doua participare consecutivă la Euro.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici