Germanul Ewald Lienen va fi noul antrenor al FC Oţelul Galaţi

Germanul Ewald Lienen, în vârstă de 59 de ani, ultima oară la AEK Atena, va fi noul antrenor al echipei Oţelul Galaţi, tehnicianul sosind, marţi, în România.

618 afișări
Imaginea articolului Germanul Ewald Lienen va fi noul antrenor al FC Oţelul Galaţi

Ewald Lienen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul antrenor al echipei Oţelul, Dorinel Munteanu, a declarat că Lienen este un antrenor bun. "Îl cunosc bine pe Lienen, e un antrenor bun, care a avut succes la FC Koln. Am fost la un pas de a lucra împreună, el a preluat-o pe FC Koln în 1999, exact după ce am plecat. Am încredere în el că poate obţine rezultate bune. E important să readucă Oţelul acolo unde a fost în urmă cu câteva sezoane. Sunt bucuros că vine în Liga I un antrenor cu mentalitate sănătoasă din Germania şi cred că se poate adapta la fotbalul din România", a spus Munteanu.

TITLURILE ZILEI

Lienen şi-a început cariera de antrenor la echipa secundă a celor de la MSV Duisburg, după care a fost promovat principal la prima formaţie. El a mai antrenat pe Hansa Rostock, FC Koln, Tenerife, Borussia Monchengladbach, Hannover, Panionios, TSV 1860 Munchen, Olympiakos şi Arminia Bielefeld.

Ca fotbalist, el a evoluat pentru Arminia Bielefeld, Borussia Monchengladbach şi MSV Duisburg.

Tehnicianul Ionuţ Badea a fost demis după etapa a XII-a a Ligii I din cauza rezultatelor slabe. Interimatul la meciul din optimile Cupei României - Timişoreana contra echipei Corona Braşov, scor 2-1, şi de la cel din campionat cu FC Botoşani, scor 2-1, a fost asigurat de Constantin Schumacher.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici