Gest de omenie făcut de un fotbalist cunoscut: i-a plătit plinul unei persoane al cărei card nu a funcţionat la o benzinărie

Wissam Ben Yedder, fotbalistul echipei franceze AS Monaco, a făcut un gest deosebit, plătindu-i plinul unei persoane care nu a putut achita la benzinărie din cauza unei probleme cu cardul bancar, informează L'Equipe.

2846 afișări
Imaginea articolului Gest de omenie făcut de un fotbalist cunoscut: i-a plătit plinul unei persoane al cărei card nu a funcţionat la o benzinărie

Gest de omenie făcut de un fotbalist cunoscut: i-a plătit plinul unei persoane al cărei card nu a funcţionat la o benzinărie

Văzându-l în dificultate pe şofer, Ben Yedder a achitat suma respectivă cu cardul său, iar gestul său a fost povestit pe reţelele de socializare.

"Când colegul tău are probleme într-o benzinărie cu cardul, iar Wissam Ben Yedder ajunge şi îţi plăteşte benzina cu banii lui. Asta este clasă internaţională", a scris persoana implicată, ataşând şi o fotografie făcută cu jucătorul în benzinărie.

Wissam Ben Yeddder (29 de ani) este un internaţional francez, care evoluează în prezent la AS Monaco. El a mai jucat pentru Toulouse şi Sevilla, transferul la formaţia monegască realizându-se în vara anului trecut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici