Gest impresionant: şi-a aşteptat adversarul pe linia de sosire. Amândoi au luat acelaşi premiu

  • Moment impresionant la triatlonul de la Barcelona: un atlet şi-a aşteptat adversarul chiar pe linia de sosire
  • El a făcut acest gest deoarece concurentul său se aflase în permanţă înaintea sa şi a greşit chiar la ultima curbă înainte de final.
  • În mod oficial, Teagle a terminat cursa pe locul 3
1099 afișări
Imaginea articolului Gest impresionant: şi-a aşteptat adversarul pe linia de sosire. Amândoi au luat acelaşi premiu

Gest impresionant la triatlonul din Barcelona: un atlet şi-a aşteptat adversarul pe linia de sosire

Englezul James Teagle a terminat triatlonul de la Barcelona pe locul 3. Asta datorită spaniolului Diego Mentriga care s-a oprit chiar pe linia de sosire pentru a-l aştepta. Ibericul a luat această decizie după ce Teagle a ratat ultima curbă înainte de sosire şi a lovit un gard de protecţie.

Spaniolul Mentriga a spus că alergătorul englez merita mai mult pentru că a fost în faţa lui pe tot parcursul întrecerii.

În mod oficial, Teagle a terminat cursa pe locul 3, dar organizatorii au decis să-l recompenseze şi pe spaniol. Mentriga a primit locul 3 de onoare şi a încasat 300 de euro, la fel ca Teagle.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici