Gheorghe Hagi a împlinit 55 de ani. Marile vedete internaţionale care i-au transmis mesaje de felicitare

Fostul mare internaţional român Gheorghe Hagi a împlinit, miercuri, 55 de ani. Printre cei care i-au transmis felicitări prin intermediul clubului FC Viitorul se numără Emilio Butragueno, Luis Figo, Hristo Stoicikov, Fatih Terim, Rivaldo şi Gheorghe Popescu.

593 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi a împlinit 55 de ani. Marile vedete internaţionale care i-au transmis mesaje de felicitare

Gheorghe Hagi a împlinit 55 de ani. Vedetele internaţionale care i-au transmis mesaje de felicitare

"Este o plăcere să te salut şi să fac parte din această surpriză pe care ţi-am pregătit-o cu ocazia aniversării de 55 de ani. În primul rând, multe felicitări! Este întotdeauna un motiv de bucurie să poţi celebra alături de familie şi de prieteni. Sper că vei avea o zi minunată. Îţi vorbesc din sala trofeelor de pe Santiago Bernabeu, care rezumă istoria clubului nostru. O istorie care a crescut odată cu trecerea timpului mulţumită jucătorilor ca tine. Suntem într-un loc ca Santiago Bernabeu, care te-a aplaudat de multe ori şi care ştiu că înseamnă mult pentru tine. Îţi dorim tot binele pe viitor. Deja ştii că asta este casa ta şi că te iubim. Ai grijă de tine. Te îmbrăţişez!", a spus Emilio Butragueno, fostul mare jucător de la Real Madrid, care a jucat alături de Hagi în perioada 1990-1992.

"Salutare, Gică! Îţi trimit acest mesaj pentru a-ţi ura multe felicitări pentru aniversarea de 55 de ani, un număr frumos. La cât mai multe aniversări pline de sănătate şi fericire! Sunt fericit că pot spune că sunt prietenul tău şi că în continuare demonstrezi că eşti o persoană minunată în viaţa profesională şi în cea particulară. Te îmbrăţişez!", a fost mesajul fostului câştigător al Balonului de Aur, Luis Figo, cu care Hagi a fost coechipier la FC Barcelona.

"Gică, felicitări! Te îmbrăţişez! Eşti un om adevărat. Te iubesc la fel ca pe fratele meu. Eşti parte din familia mea. De asta, în această zi importantă pentru tine şi pentru familia ta să te distrezi bine, pentru că stângacii sunt foarte buni. Din Miami, te îmbrăţişez, te sărut şi îţi doresc să te distrezi foarte, foarte bine. Te îmbrăţişez puternic, Gică!", a spus fostul mare fotbalist bulgar Hristo Stoicikov, Balon de Aur în 1994 şi coleg cu Hagi la Barcelona.

"Salutare, Gică! Te cunosc de 25 de ani şi sunt foarte fericit pentru acest lucru. Acum, la vârsta de 55 de ani, îţi urez toate cele bune. O îmbrăţişare pentru tine şi familia ta. La mulţi ani!", a spus Fatih Terim, actualul antrenor al echipei Galatasaray.

"Salut, prietenul meu, Hagi. La mulţi ani! Dumnezeu să te binecuvânteze şi să ai parte de mulţi ani de viaţă! Ai fost întotdeauna o persoană minunată. Te îmbrăţişez puternic!", a transmis Rivaldo, şi el câştigător al Balonului de Aur, în 1999.

"Astăzi, de ziua, ta, îţi doresc, în primul rând, să fii sănătos. Oriunde şi în orice să fii mereu primul, aşa cum ne-ai obişnuit, iar dacă vor veni şi obstacole, nu-ţi face probleme, le vom depăşi împreună. Pentru asta există prietenia adevărată. La mulţi ani, Gică!", a fost mesajul primit de Hagi de la Gheorghe Popescu.

Născut pe 5 februarie 1965, la Săcele, Hagi a fost desemnat de şapte ori cel mai bun jucător român al anului şi a fost inclus de FIFA pe lista primilor 100 de fotbalişti din istorie. Farul, Sportul Studenţesc, Steaua, Real Madrid, Brescia, Barcelona şi Galatasaray sunt cluburile pentru care a evoluat şi are în palmares şapte titluri de campion, trei în România şi patru în Turcia, trei Cupe ale României, două Supercupe ale Spaniei, două Cupe ale Turciei, o Supercupă a Turciei, Cupa UEFA cu Galatasaray şi două Supercupe ale Europei, cu Steaua şi Galatasaray.

În tricoul echipei naţionale a României, Hagi a evoluat de 125 de ori şi a marcat 35 de goluri, fiind lider la acest capitol, la egalitate cu Adrian Mutu.

După retragerea din cariera de fotbalist, în 2001, Hagi a devenit pentru scurt timp selecţioner al naţionalei României. Ulterior, el şi-a continuat cariera în Turcia, la Bursaspor şi Galatasaray, cu ultima cucerind Cupa Turciei. În România, le-a pregătit pe Poli Timişoara şi Steaua, iar în intervalul octombrie 2010-martie 2011 a revenit pentru al doilea mandat la Galatasaray. În 2009, fostul decar a lansat Academia Gheorghe Hagi, iar în prezent este managerul tehnic al echipei FC Viitorul, din Liga 1, alături de care a câştigat campionatul, Cupa şi Supercupa României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici