Gheorghe Hagi anunţă că fiul său este "de vânzare"

Managerul tehnic al echipei Viitorul, Gheorghe Hagi, a anunţat, luni seară, că este dispus să-l vândă pe Ianis la un alt club, chiar dacă fiul său abia s-a întors, în această iarnă, de la Fiorentina.

2118 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi anunţă că fiul său este "de vânzare"

Gheorghe Hagi anunţă că fiul său este "de vânzare"

Fostul internaţional îl consideră pregătit de un nou pas pe Hagi Jr şi nu exclude varianta de a fi vândut chiar în perioada de transferuri din vară. Ianis Hagi a fost răscumpărat de Viitorul de la Fiorentina, în iarnă, pentru două milioane de euro.

"Ianis Hagi e de vânzare şi acum, şi în vară. Depinde de el. Eu şi el avem un singur gând. Oricine, că e la noi sau în altă parte, trebuie să joace. Trebuie să fie în lotul acela care luptă să joace. Nu pot să exclud nimic, nu ştii ce se întâmplă", a spus Gică Hagi, la Telekom Sport.

Ianis Hagi a revenit în iarnă la Viitorul de la Fiorentina. Până acum, el a strâns şase meciuri, a marcat două goluri şi a dat două pase de gol. 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt.de.

Gheorghe Hagi: Ianis are o inteligenţă în joc şi o personalitate ieşite din comun

Managerul tehnic al echipei Viitorul, Gheorghe Hagi, a mărturisit, luni, că are mare încredere în fiul său Ianis, de la care se aşteaptă să aibă evoluţii din ce în ce mai bune.

Fostul internaţional a făcut o comparaţie între el însuşi şi fiul său, precizând că nici el nu a fost o certitudine până la 19 ani, vârsta pe care Ianis Hagi o are în prezent.

"Ianis are o inteligenţă în joc şi o personalitate ieşite din comun, de top. El s-a dezvoltat biologic. Luaţi poza mea de la 16-17 ani şi o să vedeţi că l-am făcut eu. Când a trecut vârsta, s-a făcut mai puternic. Când eu aveam 19-20 de ani, lumea îşi punea întrebări. După 20 de ani, lumea nu-şi mai punea întrebări. Unii jucători se dezvoltă fizic mai târziu. De când a plecat de la noi şi s-a întors de la Fiorentina, Ianis a crescut patru centimetri. Avea 1.80 metri, acum are 1.84", a spus Gheorghe Hagi, la Telekom Sport.

Ianis Hagi a revenit, în iarnă, la Viitorul de la Fiorentina, iar până acum a jucat în şase meciuri şi a reuşit să înscrie două goluri şi să dea trei pase decisive. În perioada de un an şi jumătate petrecută în Italia, mijlocaşul ofensiv a jucat doar 48 de minute pentru echipa de seniori a clubului toscan, pe parcursul a două partide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici