Gheorghe Hagi anunţă că fiul său Ianis ar putea pleca de la Viitorul în vară: A cam început să vină lumea, să mă caute! Nu ştiu, să vedem!

Viitorul a învins în deplasare, 4-1, pe Astra Giurgiu, în etapa a patra a playoff-ului Ligii 1 Betano, pentru trupa lui Hagi marcând George Ganea, o "dublă", Carlo Casap şi Eric, iar pentru gazde a punctat Alibec.

161 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi anunţă că fiul său Ianis ar putea pleca de la Viitorul în vară: A cam început să vină lumea, să mă caute! Nu ştiu, să vedem!

Ianis Hagi ar putea pleca de la Viitorul în vară

După meci, Hagi a anunţat şi faptul că fiul său Ianis va părăsi echipa la sfârşitul sezonului, existând deja interes din partea mai multor cluburi puternice din Europa. Ianis a debutat şi la echipa naţională de seniori, iar în acest sezon a marcat nouă goluri şi a oferit şase pase decisive în cele 30 de meciuri jucate în campionat.

"Vom vedea cine va mai pleca. Ianis e unul dintre ei. E un jucător construit, e un decar adevărat, un fotbalist făcut să fie lider. A cam început să vină lumea, să mă caute! Nu ştiu, să vedem! Acum pot spune că el este un decar adevărat care creşte cu o mentalitate de lider. El ne-a calificat în play-off. E un jucător care luptă, care are calitate.

Aurul României stă în tineri. Va fi greu să-l ţinem pe Ianis şi din vară", a spus Gica Hagi. Din suma de transfer, 30 la sută va ajunge la Fiorentina, club ce şi-a păstrat procente la revânzare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici