Gheorghe Hagi: Mi-aş dori să mă mai pot bucura de noi succese cu Galatasaray

Gheorghe Hagi, actualul manager tehnic de la Viitorul Constanţa, a rămas impresionat de ataşamentul arătat de fanii lui Galatasaray, chiar şi la 18 ani după retragere, declarând că i-ar plăcea să se bucurce de noi succese alături de formaţia turcă.

1230 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi: Mi-aş dori să mă mai pot bucura de noi succese cu Galatasaray

Gheorghe Hagi: Mi-aş dori să mă mai pot bucura de noi succese cu Galatasaray

"Mi-aş dori să ne mai putem bucura de noi succese împreună pe unul dintre cele mai frumoase şi vulcanice stadioane din Europa", a fost mesajul lui Gheorghe Hagi pentru fanii lui Galatasaray, postat pe site-ul clubului Viitorul Constanţa, vineri seară.

Declaraţia lui Gheorghe Hagi vine în contextul în care pagina de Facebook a UEFA Champions League a lansat o provocare urmăritorilor, joi, postând un clip video cu golul românului din meciul Galatasaray-AS Monaco, scor 3-2, din sezonul 2000/2001 al Ligii Campionilor, şi întrebând dacă Hagi este cel mai mare jucător din istoria clubului turc.

„Întrebarea lansată pe pagina de facebook a UEFA Champions League <Este Gheorghe Hagi cel mai mare jucător din istoria lui Galatasaray ?> a primit peste 20 de mii de aprecieri, a generat peste 2500 de comentarii şi a fost distribuită de peste 2000 de ori. La unison, fanii din întreaga lume şi în special cei ai lui Galatasaray au răspuns într-un singur mod, amintindu-şi şi bucurându-se în acelaşi timp de momentele unice oferite de Gheorghe Hagi în tricoul Cim Bom Bom. Actualul manager tehnic al Viitorului Constanţa le mulţumeşte acestora şi îi asigură că îi vor fi mereu în suflet pentru toate clipele fantastice trăite împreună”, se arată pe site-ul celor de la Viitorul Constanţa.

Gheorghe Hagi a evoluat la Galatasaray în perioada 1996-2001. De asemenea, românul a pregătit formaţia din Instanbul în perioada martie 2004 – mai 2005. Actualul manager tehnic de la Viitorul nu a ezitat să îşi manifeste interesul, în ultimii ani, de a încerca o nouă experienţă în străinătate ca antrenor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici