Gheorghe Hagi neagă că ar fi "finanţatorul secret" al Simonei Halep

Finanţatorul clubului FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a negat informaţia apărută în presă conform căreia ar fi "finanţatorul secret" al jucătoarei de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, se arată într-un comunicat de presă al fostului fotbalist remis, duminică, agenţiei MEDIAFAX.

6957 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi neagă că ar fi "finanţatorul secret" al Simonei Halep

Gheorghe Hagi (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Nu s-a pus vreodată problema ca eu să-i dau bani, fie şi cu împrumut, Simonei Halep. Sunt mândru de performanţele ei, o admir foarte mult, iar faptul că şi-a construit o frumoasă carieră şi a ajuns atât de sus, i se datorează exclusiv ei şi muncii pe care a depus-o. E regretabilă apariţia acestui articol care este lipsit de veridicitate în ceea ce priveşte numele meu şi al sportivei de care toţi suntem extrem de mândri şi face cinste acestei ţări", se scrie în comunicatul semnat de Gheorghe Hagi.

Într-un articol apărut într-o publicaţie centrală se scrie că Gheorghe Hagi ar fi împrumutat cu bani, în anul 2012, familia Simonei Halep pentru ca aceasta să poată progresa în carieră.

Simona Halep, cap de serie numărul unu, este calificată în finala turneului BRD Bucharest Open şi o va întâlni, astăzi, pe italianca Robert Vinci, a doua favorită a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici