Gheorghe Hagi: Nu am fost, nu sunt şi nu voi fi interesat de preşedinţia FRF

Gheorghe Hagi precizează, într-o declaraţie remisă, joi, agenţiei MEDIAFAX, că nu a fost, nu este şi nu va fi interesat de preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal.

111 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi: Nu am fost, nu sunt şi nu voi fi interesat de preşedinţia FRF

Gheorghe Hagi: Nu am fost, nu sunt şi nu voi fi interesat de preşedinţia FRF (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Vreau să repet ceea ce am afirmat în dese rânduri: Nu am fost, nu sunt şi nu voi fi interesat de preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. Am fost, sunt şi voi fi implicat în proiectele mele, clubul de fotbal «FC Viitorul» şi Academia de Fotbal «Gheorghe Hagi», academie care se dovedeşte a fi cel mai important proiect de descoperire şi promovare a talentelor din România. Este modul meu de a susţine fotbalul românesc şi singura mea implicare în dezvoltarea lui. Am rugămintea ca, pe viitor, cei care au intenţia de a «lansa» supoziţii referitoare la implicarea mea în alte proiecte să ţină cont de cele de mai sus", arată Hagi.

TITLURILE ZILEI

Fostul căpitan al echipei naţionale a făcut aceste precizări, după ce Gazeta Sporturilor a scris, joi, că Hagi ar putea candida la preşedinţia FRF, susţinut de contestatarii actualului conducător de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu, în cazul în care alegerile din 5 martie vor fi invalidate.

Înregistrarea noii conduceri a FRF în Registrul Federaţiilor de la Tribunalul Bucureşti a fost contestată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Giurgiu, membru afiliat al forului, care a depus o contestaţie în urmă cu o lună şi jumătate, prin care solicita anularea alegerilor pentru preşedinţia Federaţiei Română de Fotbal, câştigate de Răzvan Burleanu la 5 martie.

Motivul contestaţiei îl reprezintă participarea la alegeri a cluburilor şcolare, structuri de drept public care conform Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) în vigoare nu aveau drept de vot.

Tribunalul Bucureşti a admis, marţi, încă două cereri de intervenţie în solicitarea FRF de validare a noii sale conduceri, SC Politehnica Timişoara SA, patronată de omul de afaceri Marian Iancu, şi FC Corvinul Hunedoara, club dezafiliat în 15 mai 2006, în afara celei depuse de AJF Giurgiu.

Instanţa a stabilit ca termen pentru judecarea solicitării Federaţiei Române de Fotbal de validare a noii conduceri data de 3 iunie, ora 12.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici