Gheorghe Hagi: Steaua a făcut un meci bunicel şi a câştigat, Astra a jucat foarte bine şi a pierdut

Managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, vineri, că Steaua a făcut un meci "bunicel" cu Rio Ave şi a reuşit să se impună, în timp ce Astra Giurgiu a evoluat foarte bine cu Celtic Glasgow şi a pierdut, diferenţa dintre cele două echipe fiind făcută de experienţa în cupele europene.

83 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi: Steaua a făcut un meci bunicel şi a câştigat, Astra a jucat foarte bine şi a pierdut

Gheorghe Hagi: Steaua a făcut un meci bunicel şi a câştigat, Astra a jucat foarte bine şi a pierdut (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Steaua a făcut un meci bunicel pe care l-a câştigat, iar Astra care a jucat bine sau foarte bine, a pierdut, că aşa e făcut fotbalul câteodată, e făcut din anumite situaţii de joc care girează pentru tine. Astra a făcut un meci bun, dar rămân la ideea mea că e lipsă de experienţă, primul an competiţional în cupele europene, e logic şi se vede. Astra a arătat că are valoare, că are o echipă bună. Steaua are multă experienţă, ştie să gestioneze momentele, chiar dacă nu face un fotbal foarte bun, exploatează şi ajunge să câştige, e o echipă cu experienţă mare", a spus Hagi.

TITLURILE ZILEI

Steaua a dispus, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 de formaţia portugheză Rio Ave, în timp ce Astra Giurgiu a pierdut cu acelaşi scor întâlnirea din deplasare cu Celtic Glasgow.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici