Gheorghe Hagi, suspendat două meciuri de Comisia de Disciplină a FRF

Antrenorul formaţiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a fost suspendat, miercuri, de Comisia de Disciplină a FRF pentru două meciuri, după ce arbitrul Cătălin Popa l-a trimis în tribună la partida cu Steaua, pentru proteste, informează site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

217 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi, suspendat două meciuri de Comisia de Disciplină a FRF

Gheorghe Hagi (Foto: Gheorghe Lupica / Mediafax Foto)

Pentru eliminarea din minutul 67 al meciului Steaua - FC Viitorul, scor 1-0, antrenorul Gheorghe Hagi a primit şi o penalitate sportivă de 320 de lei.

Comisia de disciplină a decis de asemenea sancţionarea antrenorului formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Edward Iordănescu, cu două jocuri de suspendare şi cu o penalitate de 320 de lei, pentru eliminarea din timpul partidei cu FC Dinamo, din cadrul etapei a IX-a Ligii I.

Jucătorul echipei FC Botoşani Stelian Cucu a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a federaţiei cu o suspendare pentru două jocuri şi cu o penalitatea sportivă de 740 de lei, pentru cartionaşul roşu primit în partida cu CFR Cluj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici