Gheorghe Mulţescu a demisionat de la Dinamo după eşecul cu Astra Giurgiu, din turul semifinalei Cupei României. Dusan Uhrin Jr., cele mai mari şanse să preia echipa

  • Gheorghe Mulţescu a demisionat de la Dinamo.
  • Dinamo a pierdut cu 0-1 meciul tur din semifinalele Cupei României cu Astra Giurgiu.
  • Dusan Uhrin Jr. are şanse mari să se întoarcă la Dinamo pentru meciurile din play-out.
718 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Mulţescu a demisionat de la Dinamo după eşecul cu Astra Giurgiu, din turul semifinalei Cupei României. Dusan Uhrin Jr., cele mai mari şanse să preia echipa

Gheorghe Mulţescu a demisionat după eşecul din meciul cu Astra Giurgiu, din turul semifinalei Cupei României

Gheorghe  Mulţescu a demisionat de la Dinamo, după ce echipa a pierdut meciul tur din semifinalele Cupei României.
 
”Câinii” au fost învinşi cu 1-0 de Astra Giurgiu. Krpic a marcat în minutul 4. Meciul retur se va disputa în intervalul 11-13 mai.
 
”Îmi depun demisia. Nu mai pot continua. Am vrut să plec înaintea acestui meci, după înfrângerea cu Clinceni, dar echipa avea nevoie de linişte şi nu-mi puteam permite să fac valuri. Nu există nicio şansă să mă răzgândesc. Mă opresc aici.
 
Îmi pare rău şi îmi cer scuze că n-am putut să fac mai mult. Am făcut maximul din ce puteam. Din păcate, nici eu nu am fost foarte ajutat,” a declarat Mulţescu după partidă.
 
Gheorghe Mulţescu a revenit la Dinamo pe 16 martie 2021, după plecarea lui Jerry Gane. Antrenorul a pierdut toate cele patru meciuri - trei în Liga 1 şi unul în Cupa României.
 
Dusan Uhrin Jr. are şanse mari să se întoarcă la Dinamo pentru a conduce echipa în meciurile din play-out, scrie DigiSport.
 
Dusan Uhrin a mai antrenat-o pe Dinamo în perioada august 2019 - martie 2020, iar în cele 26 de partide a înregistrat 12 victorii, 10 înfrângeri şi 4 înfrângeri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici