Giani Kiriţă: Miriuţă este un antrenor potrivit pentru Dinamo. Plecarea lui Contra este o pierdere

Giani Kiriţă, fost căpitan la Dinamo, spune că iminenta numire a lui Miriuţă pe banca echipei din "Ştefan cel Mare este una potrivită dată fiind apartenenţa tehnicianului în vârstă de 48 de ani la culorile alb-roşii”.

205 afișări
Imaginea articolului Giani Kiriţă: Miriuţă este un antrenor potrivit pentru Dinamo. Plecarea lui Contra este o pierdere

Giani Kiriţă: Miriuţă este un antrenor potrivit pentru Dinamo. Plecarea lui Contra este o pierdere

În egală măsură, Kiriţă consideră că plecarea lui Contra 'este o pierdere' deoarece este antrenorul care reuşit un parcurs bun pe finalul stagiunii trecute şi a reuşit să creeze unitate în vestiar.

"E oficial? Nu vreau să vorbesc dacă nu e oficial. Claudiu Niculescu şi Miriuţă mi se par antrenori potriviţi pentru Dinamo. Claudiu e iubit, nu are nevoie de prezentare, Miriuţă e dinamovist convins. Vom vedea dacă e benefică această schimbare, dar la un meci cu FCSB contează mai puţin antrenorul, acolo există deja motivare. Din punctul meu de vedere Dinamo are un lot bun cu care se poate bate la campioanat. Ok, FCSB are jucători mai valoroşi, dar vom vedea ce se întâmplă. Plecarea lui Contra e o pierdere, el a legat vestiarul anul trecut. Începutul ăsta de campionat nu e cel pe care ni l-am dorit cu toţii. Pentru el e un pas înainte, cine vine la Dinamo preia un lot bun", a declarat Giani Kiriţă la ProSport LIVE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici