Gianni De Biasi, selecţionerul Albaniei: România este o echipă puternică din punct de vedere fizic

Gianni De Biasi, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a Albaniei, a declarat, sâmbătă, că România este o echipă compactă, puternică din punct de vedere fizic. Meciul România-Albania, ultimul al grupei A de la Euro 2016, va avea loc duminică, de la ora 22.00, pe Stade des Lumieres din Lyon.

1181 afișări
Imaginea articolului Gianni De Biasi, selecţionerul Albaniei: România este o echipă puternică din punct de vedere fizic

Gianni De Biasi, selecţionerul Albaniei: România este o echipă puternică din punct de vedere fizic (Imagine: Wikipedia)

"Este o partidă decisivă pentru ambele echipe. România a jucat bine în primele două meciuri, noi am făcut doar un punct. Vom încerca să câştigăm mâine seară, cu toate forţele. România este o echipă compactă, puternică din punct de vedere fizic. Pintilii este un jucător important, dar cred că Prepeliţă şi Hoban sunt de valoare. Pe stânga, Raţ este un jucător important, cu experienţa sa", a declarat De Biasi, pentru Dolce Sport.

Etrit Berisha, portarul naţionalei Albaniei, a vorbit de asemenea înainte de meci: "Cred că va fi un meci bun, greu pentru ambele echipe, iar micile detalii vor face diferenţa. Câteodată vorbesc cu Radu Ştefan despre echipele naţionale, dar nu vorbim detalii despre jucători. Radu Ştefan (n.r.- coleg cu Berisha la Lazio) este un jucător bun, experimentat, dar eu sunt concentrat pe meciul de mâine. România joacă mai mult ca o echipă, n-aş putea spune că are jucători vedetă, la fel suntem şi noi. Am fost supăraţi că am pierdut în ultimele minute cu Franţa. Dar jucătorii noştri au dat totul şi au fost multumiţi cu prestaţia lor. Am pierdut acel meci din cauza unei greşeli mici pe final".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici