Gică Hagi, despre fiul său şi tricoul cu numărul 10: Îl cunoaşteţi pe Ianis, dar se va face şi mai bine cunoscut

După meciul dintre România şi Insulele Feroe, 3-0, Gică Hagi a atins din nou subiectul tricoului cu numărul 10 la naţională. Fiul său, Ianis l-a purtat pentru prima dată în meciul sâmbătă seară, 12 octombrie.

1790 afișări
Imaginea articolului Gică Hagi, despre fiul său şi tricoul cu numărul 10: Îl cunoaşteţi pe Ianis, dar se va face şi mai bine cunoscut

Gică Hagi, despre fiul său: Îl cunoaşteţi pe Ianis, dar se va face şi mai bine cunoscut

După eşecul cu Spania, 1-2, şi victoria cu Malta, 1-0, Hagi s-a arătat nemulţumit de faptul că rolul decarului e mult diminuat. Tricoul cu numărul 10 a fost purtat de doi jucători diferiţi în aceste meciuri, care nici nu au fost titluari, Maxim şi Grozav.

„Eu nu eram un marcator, nu era rolul meu să marchez. Obligaţia mea era să dau pase la atacanţi. Ăsta era rolul meu şi rolul numărului 10. Eu ştiu ce înseamnă să fii decar. Primul decar a fost Dobrin. Eram la Săcele şi eu spuneam că e mai bun decât Pele. Nu aveam televizor, dar spuneam şi eu din ce auzeam. Naţionala noastră se calificase la Mondiale. Numărul 10 îţi creează o presiune. Calitatea numărului 10 e creativitatea. Te naşti să poţi duce numărul 10. Îl cunoaşteţi pe Ianis, dar se va face şi mai bine cunoscut”, a spus Gică Hagi la TVR 2.

Pentru România urmează meciul cu Norvegia, care se va disputa pe Arena Naţională, marţi, 15 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici