Gică Hagi, despre Supercupa României: Abia aştept să-l bat şi eu pe Dan Petrescu odată

CFR Cluj şi Viitorul deschid noul sezon fotbalistic. Campioana şi câştigătoarea Cupei se întâlnesc în meciul care va decide cine va începe anul cu un trofeu, Supercupa României.

231 afișări
Imaginea articolului Gică Hagi, despre Supercupa României: Abia aştept să-l bat şi eu pe Dan Petrescu odată

Gică Hagi, despre Supercupa României: Abia aştept să-l bat şi eu pe Dan Petrescu odată

Partida se va juca sâmbătă, 6 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Meciul nu va fi unul uşor, mai ales că cele două formaţii vin după o perioadă de pregătire, în care au avut antrenamente intense, dar şi meciuri amicale. Hagi, antrenorul şi finanţatorul clubului FC Viitorul, este conştient de dificultatea întâlnirii, dar a zâmbit când a vorbit despre partida de sâmbătă.

"Abia aştept să-l bat şi eu pe Dan Petrescu odată, să-l văd supărat", a spus, zâmbind, Hagi, la Antena 3, care apoi a adăugat pe un ton mai serios:

"O să fie foarte hreu, este o echipă puternică, pragmatică, joacă la rezultat. Joacă fotbal bun, are putere mentală şi experienţă. Sprăm să fim mai iuţi ca ei şi să o facem mai bine".

Şi Dan Petrescu îşi doreşte Supercupa României şi a precizat că va uita de prietenia cu Hagi pe durata meciului de la Ploieşti.

"Suntem prieteni şi vom fi mereu, şi înainte de meci, şi după. Când jucăm, însă, nu mai suntem prieteni. Hagi îşi doreşte să câştige, eu la fel, dar vom vedea cine va fi fericit până la urmă", a spus "Bursucul".

În sezonul recent încheiat, CFR Cluj şi Viitorul s-au întâlnit de patru ori, iar statistica este de partea ardelenilor: trei victorii pentru Campioana României şi un eşec în faţa constănţenilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici