Gică Hagi: La Viitorul, antrenorul nu s-a schimbat de patru ani/ Ce spune despre transferul lui Ianis | FOTO

Viitorul a adăugat în vitrină prima Supercupă a României din istorie, după ce a câştigat campionatul şi Cupa României, iar Gică Hagi e fericit.

856 afișări
Imaginea articolului Gică Hagi: La Viitorul, antrenorul nu s-a schimbat de patru ani/ Ce spune despre transferul lui Ianis | FOTO

Gică Hagi: La Viitorul, antrenorul nu s-a schimbat de patru ani/ Ce spune despre tranferul lui Ianis

Antrenorul e mândru pentru jocul echipei sale, l-a evidenţiat pe fundaşul Marius Leca, în vârstă de 19 ani, şi a susţinut că Ianis Hagi va pleca la o echipă importantă din Europa.

"E bucurie, iar gândul meu s-a dus către CFR, marţi (n.r. - la meciul din primul tur preliminar Champions League, dintre Astana şi CFR Cluj), pentru că trebuie să intre în grupe. La noi... noi avem omogenitate, antrenorul nu s-a schimbat de patru ani şi nici nu are de gând să plece. Stilul de joc e acelaşi, noi avem identitate, omogenitate. Le-am zis că jucătorul face diferenţa, iar azi jucătorii noştri au făcut diferenţa. Mijlocaşii au alergat foarte mult. În prima repriză mă aşteptam mai mult de la atacanţi.

Noi producem jucători, azi l-aţi văzut pe Leca, acum îi dăm şansă ca fundaş dreapta. Producem jucători, iar strategia noastră e să ajungem cei mai buni. Primul obiectiv e să intrăm în play-off", a decarat Gică Hagi pentru DigiSport, după ce a câştigat Supercupa României.

Spartak Moscova ar putea fi următoarea destinaţie a lui Ianis Hagi, dar Viitorul are de ales şi dintre alte oferte: "Veţi vedea. Azi e una, mâine e alta. Va fi o echipă bună, puternică, una care se bate sus acolo, e dintr-un campionat puternic al Europei. Vrem ca această echipă să-l ajute foarte mult. E perioada în care se spun multe, unele adevărate, altele mai puţin adevărate. Unele au fost invenţii, în altele a fost şi adevăr. Tot ce facem... de asta am şi lipsit la echipă. El se odihneşte cât poate acum, are nevoie de odihnă şi la un moment dat vom lua cea mai bună decizie pentru el. E posibil să mai plece şi alţii. Mereu trebuie să găsesc soluţii, în academie am soluţii", a adăugat antrenorul Viitorului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici