Gică Popescu, despre Ianis Hagi: Sunt oferte de la toate nivelurile şi din toate părţile

Gică Popescu (51 de ani) a anunţat că Ianis Hagi (20 de ani) ar putea deveni cel mai scump fotbalist român plecat direct din Liga 1.

2209 afișări
Imaginea articolului Gică Popescu, despre Ianis Hagi: Sunt oferte de la toate nivelurile şi din toate părţile

Gică Popescu, despre Ianis Hagi: Sunt oferte de la toate nivelurile şi din toate părţile

"Baciul" a dezvăluit că nume grele sunt pe urmele fiului lui Gică Hagi, iar săptămâna aceasta speră să se rezolve transferul mult speculat al mijlocaşului. Totul depinde de alegerea pe care o va face Hagi junior, din multitudinea de oferte care sunt pe masa Viitorului.

Până în prezent, Nicolae Stanciu (26 de ani) e cel mai scump fotbalist român plecat direct din campionatul intern. Anderlecht a plătit aproape zece milioane de euro către FCSB pentru a-l aduce pe mijlocaş. Acum, Popescu spune că Ianis îl poate depăşi pe Stanciu şi poate pleca pe o sumă mai mare de 10 milioane de euro.

"Avem pe masă acum o astfel de ofertă. Mai bună! Mai poate veni una sub, pe care să o alegem, pentru că proiectul sportiv e mai bun! Dacă Ianis o alege pe aceea... Ne gândim la trei oferte! (...) Când se va încheia această perioadă, vă voi spune exact cu ce echipe am negociat. Sunt oferte de la toate nivelurile şi din toate părţile. Este o confirmare a progresului pe care l-a avut de la întoarcerea de la Fiorentina. Sper să fim inspiraţi când punem degetul pe viitoarea destinaţie", a spus Gică Popescu, luni seara, la DigiSport.

Viitorul nu va primi toată suma aferentă vânzării lui Ianis Hagi. Fiorentina, clubul de unde "Regele" şi-a răscumpărat fiul la începutul lui 2018, şi-a păstrat un procent foarte mare dintr-o eventuală revânzare a mijlocaşului: 25%. Barcelona, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Arsenal, Hoffenhein, Galatasaray, Ajax sau Standard Liege sunt echipele de despre care s-a spus că îl urmăresc pe Ianis Hagi.

6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici